Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri mici si cu bani putini - Olarit pentru profituri mari

de Maria Nicutar 03 Aug. 2011 8867
4.1 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Iata una dintre cele mai bune idei de afaceri pentru cei care detin o curte cat de mica si pasiune pentru olarit. Nu de putine ori se intampla ca din hobby-uri si pasiuni abia descoperite sa realizam ca putem extrage idei de afaceri mici, cu bani putini si foarte profitabile. Investitiile sunt minime in cazul olaritului si cererea pentru aceste produse este convenabila, atat in tara si mai ales pentru strainii care ne viziteaza tara si doresc suveniruri handmade.

Ideile de afaceri handmade sunt in trend la ora actuala si din ce in ce mai multe persoane se orinteaza catre aceste modalitati simple de a-si rotunji veniturile sau de a se baza in mod exclusiv pe ele. De asemenea, aceste idei de afaceri sunt mici, nu sunt complexe, nu implica recrutarea de angajati, spatiu de vanzare si sunt demarabile cu bani putini.

Aceste avantaje enorme ne fac sa ne gandim mai bine la talentul nostru, la directiile in care ne putem exprima abilitatile si pasiunile pentru a veni cu idei de afaceri care sa ne scoata din criza. Una dintre aceste oportunitati de afaceri este olaritul. Aveti nevoie de un spatiu in care sa va confectionati produsele, de creativitate si originalitate, de o buna promovare a produselor finale si de talent si indemanare.

Produsele finite trebuie si vopsite, in majoritatea cazurilor, asa ca va trebui sa va concentrati atentia pe alegerea unui furnizor serios si care sa perceapa preturi avantajoase pentru lut si pentru vopselurile dorite.

Cel mai des, produsele de olarit pot fi promovate in cadrul expozitiilor si targurilor la care majoritatea turistilor vin in cautarea de suveniruri unicat. Este bine sa va proiectati si un website prin intermediul caruia sa va faceti ofertele cunoscute si unde sa va promovati produsele catre clientii doriti.

O alta posibilitate este sa va inscrieti pe marile website-uri internationale, precum eBay unde aceste produse sunt la mare cerere.
Conditia esentiala pentru succesul acestei idei de afaceri este cea de a aduce produse de calitate si cu un suflu puternic de originalitate, produse pentru care sa existe cerere si pentru care sa percepeti preturi realiste.




Tags: idei de afaceriidei de afaceri miciidei de afaceri cu bani putiniolarit

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.1 din 5 - 5 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri pentru vara cu bani putini

de Florin Amariei
10 Iun 2021
Daca vrei sa devii antreprenor si sa incerci sa fii propriul tau sef in aceasta vara, avem cateva idei de afaceri cu bani putini care ti s-ar putea...

Idei de afaceri online profitabile

de Florin Amariei
14 Ian 2021
A fi antreprenor nu e usor, insa exista mai multe idei de afaceri online care pot fi profitabile. Noi am ales cateva si ti le propunem! Poate 2021 e...

Idei de afaceri online pentru 2023

de Idei de afaceri
14 Apr 2023
Romanii cu spirit antreprenorial stiu ca acum este momentul potrivit pentru a pregati o noua strategie de afaceri care sa poata fi fructificata cu...

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]