Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri noi si banoase - Coach in viata profesionala si in cea personala

de Maria Nicutar 07 Aug. 2011 4372
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Multi dintre noi avem proiecte pe care dorim sa le dezvoltam, mici afaceri, afaceri complexe, afaceri pentru care nu suntem gata, afaceri care ne par imposibile, la rastimpuri. Multi dintre noi ne aflam in momentul in care suntem subiectii unor schimbari drastice de cariera, multi sunt someri, si foarte multi isi cauta un loc de munca stabil, bine-platit, pe care sa il pastreze si alaturi de care sa isi dezvolte cariera. Si multi sunt gestionari slabi ai vietii lor personale.

Iata doar cateva cazuri in care un coach ar putea fi binevenit. Imaginea coach-ului in Romania inca nu a prins popularitatea de care se bucura aceasta profesie in afara. La fel ca imaginea unui psiholog, coach-ul este un profesionist vazut cu multe semne de indoiala. In mare parte, acest lucru se intampla din cauza ca majoritatea lumii nu intelege pe deplin cu ce se ocupa un astfel de „antrenor” de viata profesionala si de viata personala.

Pe langa aceasta conceptie, sa ne gandim la cea referitoare la psihologi de acum cativa ani. Cei care primeau sfaturi sau luau sedinte la psiholog erau vazuti ca persoane sarite de pe fix. In prezent, sa ai propriul psiholog este vazut ca o necesitate de catre o buna parte dintre romani. Imaginea primirii de sedinte din partea unui psiholog a suferit imbunatatiri majore.

Pe acelasi model ne vom intalni si in cursurl dezvoltarii carierei de coach. Lumea nu va mai considera, in viitorul apropiat, ca a primi sfaturi si a sta de vorba cu un psiholog sau un coach ca pe o pierdere de bani si de timp.

Acesti profesionisti sunt trainuiti sa ofere cel mai avantajos suport si mai ales sa ne indrepte catre drumul cel potrivit atat in viata personala cat si in cea profesionala.

Coach-ul este o persoana care se specializeaza pe o anumita industrie, intr-un anumit domeniu si ofera sfaturi relevante pentru cei care sunt antreprenori, manageri, angajati, someri samd. Proasta gestiune a timpului, gestiunea defectuoasa a resurselor financiare, lipsa puterii de decizie in afaceri si in viata personala samd, sunt si ele cateva domenii pe care un coach le poate ataca si rezolva alaturi de dvs.

Meseria este banoasa si se bucura de un viitor foarte stralucit. Cei care doresc sa isi demareze o astfel de afacere se bucura de un program mai flexibil, lucreaza in mare parte de la domiciliu si se implica activ in vietile celor pe care ii ajuta sa treaca de hop-uri importante in vietile lor.




Tags: coachafaceriafacereafaceri miciviata profesionala

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

De ce spalatoria auto self-service este o idee buna de afacere

de Idei de afaceri
01 Mar 2024
Spalatoriile auto self-service reprezinta o oportunitate foarte interesanta de afacere. Afla ce avantaje aduce aceasta optiune, cum sa iti calculezi...

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]