Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri noi si super-profitabile - Consultant de imagine

de Ilinca Dobrescu 09 Aug. 2011 7930
3 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Nu oricine poate deveni consultant de imagine. Multi dintre cei care au reusit in aceasta meserie sunt persoane care au studii in areale precum:psihologie, comunicare, design vestimentar samd. Realitatea este ca un consultant de imagine este o persoana care devine coach personal al clientului sau, il ajuta sa isi alcatuiasca un stil vestimentar avantajos, hairstyling si machiaj care sa il puna in valoare, il ajuta sa isi puna la punct limbajul non-verbal si nu numai.

Consultanta de imagine nu este un domeniu care sa prinda popularitate foarte mare la noi pentru moment, insa viitorul apare foarte stralucit pentru cei care doresc sa se afirme in aceasta oportunitate de afaceri.

Consultantul de imagine lucreaza in mod normal cu celebritati, cu persoane publice care apar in fata reflectoarelor in mod constant, cu leaderi de organizatii, cu mentori si alti coach de viata profesionala, cu persoane aflate in pragul nuntii si care doresc sa straluceasca pentru evenimentul unic la care vor lua parte samd.


Moda vestimentara, a hairstyling-ului, a machiajului profesional, a limbajului non-verbal sunt doar cateva centre de interes ale consultantilor de imagine si interese principale ale clientilor care doresc sa isi imbunatateasca imaginea de ansamblu.

O buna metoda de a va promova serviciile de consultanta de imagine este sa intrati in legatura cu multi relationisti. De foarte multe ori se intampla ca domeniul Relatiilor Publice sa acopere si areale care au de-a face cu consultanta de imagine. Proiectati-va un website prin care sa va faceti cunoscute serviciile.

Puneti accent pe ideea de networking si promovati-va si prin intermediul retelelor de socializare pentru a va face rost de clienti doritori de astfel de servicii.

Succesul in aceste idei de afaceri este promovarea eficienta si modalitatile pe care le alegeti. Nu va fi usor sa faceti rost de clienti multi intr-o tara care inca nu constientizeaza necesitatea consultantei de imagine, insa trebuie sa va axati pe mari companii si organizatii, pe celebritati si persoane publice care au incredere deja in aceste servicii.


Tags: idei de afaceriidei de afaceri profitabileconsultanta de imagine

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri pentru vara cu bani putini

de Florin Amariei
10 Iun 2021
Daca vrei sa devii antreprenor si sa incerci sa fii propriul tau sef in aceasta vara, avem cateva idei de afaceri cu bani putini care ti s-ar putea...

Idei de afaceri online profitabile

de Florin Amariei
14 Ian 2021
A fi antreprenor nu e usor, insa exista mai multe idei de afaceri online care pot fi profitabile. Noi am ales cateva si ti le propunem! Poate 2021 e...

Idei de afaceri online pentru 2023

de Idei de afaceri
14 Apr 2023
Romanii cu spirit antreprenorial stiu ca acum este momentul potrivit pentru a pregati o noua strategie de afaceri care sa poata fi fructificata cu...

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]