Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri originale: Comunitate de nisa in Butterfly Media Group

de Adela Simonescu 12 Aug. 2014 3762
5 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Stefania Stroe are 31 de ani si este una dintre cele mai interesante femei de afaceri cu care Romania se poate mandri. Nu doar ca incepe o afacere intr-un domeniu nou, insa ceea ce face este nemaidescoperit pana acum, cu beneficii exceptionale pentru numeroase persoane din mediul bloggerilor si jurnalistilor.

Antreprenoarea a lansat o agentie de comunicare integrata, Butterfly Media Group, la inceputul anului 2012, urmand sa lanseze o comunitate adresata bloggerilor si jurnalistilor.

Planul ei? Doreste sa atraga cel putin 200 de bloggeri si 150 de jurnalisti, prin intermediul carora sa realizeze o comunitate online activa, noteaza Wall-Street.ro.


“Am vazut ca targetul feminin devine din ce in ce mai important in cadrul campaniilor de comunicare ale brand-urilor, ca sunt studii care spun ca doamnele aduc din ce in ce mai multe venituri in gospodarie. Astfel, atentia pentru acest segment de public in mediul online a crescut considerabil, iar comunicarea cu bloggerii si jurnalistii trebuie simplificata cumva. De aceea am inceput sa lucrez la un instrument care sa ajute agentiile si brand-urile pentru a dezvolta si mentine o relatie cat mai buna cu presa online. Asa s-a nascut proiectul Digital Glamour”, declara antreprenoarea, citata de Wall-Street.ro.


Conform antreprenoarei, Digitalglamour va fi o comunicate adresata bloggerilor si jurnalistilor care scriu pentru targertul feminin.

35.000 de euro este suma necesara pentru a acoperi investitia initiala. Pentru moment, sursa de finantare este interna.

Conform sursei, platforma va detine si o rubrica de stiri si un blog. Aici se vor publica noutati din mediul digital glamour interrnational.

In echipa vor fi prezenti un project manager, un copywriter, colaboratori extern si nu numai.

Provocarile la deschiderea agentiei au fost ca la orice start-up, legate de buget, echipa si in general resurse limintate, lipsa unui nume pe piata, gasirea clientilor si chiar uneori nevoia de a educa piata, in cazul categoriei de companii fara reprezentanti de specialitate interni. Dar sunt lucruri care ne-au facut sa cautam permanent solutii alternative si sigur, ne-au impins catre inovatie. In timp am fost motivati de faptul am castigat clienti importanti, precum L'Oreal Romania sau Vitantis Shopping Center si a contat un networking foarte bun si experienta mea anterioara in vanzari”, mai precizeaza Stefania Stroe, citata de sursa.


sursa: Wall-Street.ro



Tags: afaceri inovativeafaceri originaleafaceri in romania

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

Trei oportunitati de afaceri in Romania

de Ideideafaceri.ro
03 Feb 2020
Ne indreptam cu pasi repezi spre a doua parte a anului 2018, insa asta nu inseamna ca timpul este pierdut. Iata 3 oportunitati de afaceri pe care le...

De ce investitorii straini vor sa deschida afaceri in Romania

de Alina Constantinescu
14 Sep 2016
Secretarul de stat in Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri, Manuel Costescu a declarat ca tara noastra este pregatita...

Oportunitate de afaceri in Romania, exploatata mai mult de straini

de Marinache Horia Cristian
18 Aug 2015
In ultimii ani, beneficiile consumului de lapte de capra au fost promovate intens, ceea ce a suscitat si interesul fermierilor pentru afacerile cu...

Afaceri in Romania: In 2014 incepem afaceri cu fazani!

de Matei Antonescu
14 Ian 2014
Fazanii au carnea mai delicioasa decat orice alt tip de carne de pasare. Cei care au gustat vreodata din aceasta delicatesa pot confirma acest lucru...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]