Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri - Preparare si vanzare de produse din ciocolata

de Victor Oancea 24 Iul. 2011 8808
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca detineti o pasiune pentru ciocolata, timp pentru preparare si entuziasm sa porniti la drum catre o viata activa de antreprenoriat, atunci poate ar trebui sa demarati o idee de afaceri cu preparare si vanzare de produse din ciocolata. De la bombonele, la tablete, la figurine samd, puteti prepara si modela infinit de multe varietati de bunatati care sa va aduca un venit atragator.

In primul rand trebuie sa detineti o locatie in care sa va ocupati de prepararea produselor din ciocolata, unde sa le ambalati si unde sa va conduceti si afacerea din punctul de vedere al contabilitatii si serviciilor de promovare. Cu alte cuvinte, daca detineti o locuinta incapatoare, puteti sa o tranformati intr-o mica fabricuta de ciocolata.

Aveti nevoie si de un calculator conectat la internet, de 2 linii telefonice separate, de instrumente pentru prepararea produselor, materie prima si creativitate.

Este recomandat sa intrati in aceasta afacere pe picior mic. Incepeti prin a va gasi un furnizor bun, serios, care sa ofere produse de calitate si sa nu va perceapa preturi exorbitante. Incepeti cu o productie mica pentru a vedea cat de profitabila poate fi afacerea inainte de a investi prea multi bani in ea. Oferiti produsele obtinute mai multor magazine specializate in comercializarea de ciocolata si dulciuri.

Oferiti produsele si in randul rudelor si prietenilor si la sfarsit trageti o linie si stabiliti care a fost efortul depus pentru a vinde cantitatea de produse, care a fost efortul de a le prepara, ce parere au cei care au degustat produsele. In functie de toate acestea  veti stabili cat de rentabila este afacerea dvs.

Daca se va dovedi ca puteti sa scoateti un profit frumos din aceasta activitate, atunci este timpul sa tratati cu furnizorul de materie prima pentru cantitati mai mari. Negociati si apucati-va de treaba. Este intotdeauna recomandat sa cautati in permanenta clienti pentru afacerea dvs. Oferiti-va produsele catre mai multe unitati care se ocupa cu vanzarea de dulciuri si ciocolata, catre supermarket-uri si orice alte puncte de vanzare interesate de productia dvs.

Nu uitati ca va trebui sa obtineti avize de functionare si ca veti avea parte de inspectii din partea institutiilor abilitate sa controleze mediul in care va desfasurati activitatea.




Tags: afacere ciocolataafaceripreparare ciocolata

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]