Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri profitabile in sectorul alimentatiei

de Victor Oancea 27 Nov. 2011 4893
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In domeniul alimentatiei vor fi destul de multi investitori in 2012, ca si in 2011. Este un sector fertil, abundent in idei de afaceri profitabile, unele mai originale, unele clasice, toate cu potential mare de succes in Romania.

Iata 5 dintre cele mai profitabile idei de afaceri in sectorul alimentatiei, in Romania:

1. Organizator de evenimente cu degustare de vinuri. Exista numeroase evenimente pe care puteti dvs sa le preluati pentru a le organiza. Sunt numerosi organizatori de evenimente in acest moment si in cazul in care visati sa va puneti in aplicare aceste idei de afaceri profitabile, aveti de tinut piept unei concurente solide, insa nu imposibil de invins.

2. Pizzerie. Cine nu si-a dorit vreodata sa isi deschida propria sa pizzerie? Adevarul este ca putini pot afirma asta si restul trebuie sa se laude cu planurile lor originale, cu un design ca in Italia, cu idei creative pentru locatie, pentru costumatia chelnerilor samd. Sunt idei de afaceri profitabile si super-viabile in Romania. Romanii mananca pizza cu cea mai mare placere si o vad ca pe un fel de mancare destul de accesibil pentru buzunarele lor.

3. Shaormerie. Shaormeriile sunt si ele profitabile. Nu toti pot spune ca prefera acest fel de mancare, insa sa recunoastem faptul ca sunt altii care ar spune da cu fiecare ocazie cand trec pe langa o shaormerie. Inca sunt idei foarte profitabile in Romania cat timp puneti accentul pe: curatenie mentinuta in permanenta, reputatie solida, bucatari si vanzatori cu un aspect excelent, customer service de top.

4. Stand mobil de sucuri naturale. Sucurile naturale sunt excelente in orice sezon. Vara vedem standuri de sucuri naturale in parcuri. Iarna le mai gasim in supermarket si ne bucura tare mult fiindca le putem da copiilor produse proaspete si sanatoase in loc de sucul de pe rafturile magazinelor. Discutam despre idei de afaceri profitabile in Romania, despre idei de afaceri bine dezvoltabile (lanturi de standuri mobile).

5. Dulciuri homemade. Multi stiu, putini fac. Sunt dulciuri facute in casa si distribuite in cadrul unor magazine specializate in asemenea oferte, produse distribuite si la targuri si expozitii, pe la standuri in supermarket samd. Sunt idei de afaceri profitabile pentru cei cu pasiune in acest domeniu.

Toate sunt idei de afaceri profitabile si de viitor in Romania, si nu doar in 2012, cand sectorul alimentatiei promite sa se mai dezvolte putin. Speram sa putem identifica cele mai viabile idei de afaceri, cele mai potrivite pentru noi ca antreprenori, cele mai profitabile idei de afaceri pentru timp indelungat.

Va trebui sa puneti accent foarte mult pe calitatea produselor/serviciilor oferite, pe promovare, pe identificarea unui investitor in ideile dvs de afaceri, la nevoie. Nu neglijati eforturile de motivare a angajatilor dvs, eforturile de recompensare si modalitatile ieftine si eficiente de marketing si de advertising pentru inceput.


Tags: idei de afaceriafaceriidei afaceriidei de afaceri profitabileidei de afaceri de viitoridei de afaceri 2011afaceri in romania

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]