Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe in 2018

de Alina Constantinescu 19 Ian. 2018 7702
3.63 din 26 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In 2018 se anunta perspective excelente pentru cei decisi sa-si puna pe picioare propria afacere. Exista extrem de multe oportunitati de afaceri pe care le poti valorifica in acest an, esential este sa descoperi care este afacerea care ti se potriveste. Ai nevoie doar de ingeniozitate, curaj si perseverenta pentru a materializa gandurile si a da startul unei noi afaceri de succes care va aduce, cu timpul, roadele sale. Daca esti hotarat sa isi deschida propria afacere, iata ce sugestii avem:

1. Afacere cu schisandra

Probabil acum auzi pentru prima oara de schisandra. Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie, cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine, este la fel de celebra ca ginsengul, gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la diabet, hepatita, cancer.

Atuul acestei plante il constituie schisandrina, o substanta antioxidanta care se regaseste in fructele ei (dar si in frunze, seminte, scoarta) si care incetineste procesul de imbatranire, regenereaza celulele, aduce un plus de vitalitate si intareste sistemul imunitar.

2. Cosmetice 100% naturale

Iti doresti sa demarezi o afacere simpla si profitabila? Incearca Cosmetice 100% naturale! Iti oferim un ghid in care gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru ca succesul sa nu se lase asteptat. Detalii aici >>

3. Croitorie la domiciliu

O croitorie la domiciliu nu este foarte greu de infiintat atat din punct de vedere prectic cat si legal. Vrei sa faci din pasiunea ta o sursa de venit constanta si deloc neglijabila? Transforma aceasta pasiune in afacere de succes!

4. Ferma piscicola

Obtineti un profit de invidiat din piscicultura cunoscand toate detaliile unei afaceri respectate si incurajate la nivel european si mondial! Cresterea pastravului este este foarte rentabila. Conditiile climatice din multe zone ale tarii noastre favozireaza cresterea pastravului. Este un peste savurat de toata lumea si acest fapt se poate observa in restaurantele cu specific autohton, unde se comercializeaza pastrav, somn sau salau la preturi piperate. Nu va ramane decat sa fructificati aceasta stare de fapt.

O afacere pentru cresterea pastravului se asorteaza de minune cu o alta afacere la cheie de succes: pensiune turistica si agroturistica!

5. Cultivarea ciupercilor

Din ce in ce mai multa lume vrea sa manance sanatos. Din ce in ce mai multa lume tine post, sau prefera dieta vegetariana iar ciupercile sunt alegerea perfecta si delicioasa.
Pentru start aveti nevoie de un spatiu modest pentru cultura (care poate fi un sopron, o magazie, un grajd, o pivnita, un solar, o boxa din subsolul unui bloc sau orice alta constructie veche care poate fi amenajata pentru aceasta activitate), o sursa de alimentare cu apa, o sursa de lumina, un mijloc de incalzire pentru perioada rece, un sistem de ventilare a aerului.

6. Afacere cu salcie energetica

Salcia energetica, cunoscuta si drept “Salcia rapid crescatoare”, sta astazi la baza unor afaceri foarte profitabile si cu un viitor sigur in toate cele trei domenii: agricultura, energie si mediu. Afaceri la fel de rapid crescatoare.

Cultura de salcie energetica poate fi infiintata:

- o singura data si exploatata anual timp de 25-30 de ani;
- pentru obtinerea de biomasa, produs extrem de cerut pe plan extern;
- bazandu-te pe faptul ca desfacerea productiei obtinute este garantata!

7. Deschiderea unei shaormerii

Deschiderea unei shaormerii este azi una dintre cele mai profitabile afaceri, iar tu stii acest lucru. Piata este intr-o continua dezvoltare. Astazi din ce in ce mai putini oameni au timp sa manance de pranz la un restaurant asa ca o shaorma cumparata in pauza de masa este cea mai la indemana solutie. Este un produs pentru care oricine va scoate intotdeauna bani din buzunar! Este ieftin, gustos si hranitor, iar nimeni nu rezista unei shaorme abia pregatite!

Vezi si alte idei de afaceri profitabile in 2018 >>



Tags: afaceri profitabileafaceri 2018idei de afaceri 2018afaceri la tara

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.63 din 5 - 26 voturi.

Articole conexe

6 idei de afaceri profitabile pentru cei care nu vor timp liber

de Florin Amariei
04 Aug 2020
Esti activ si iti place sa faci bani din efortul propriu? Avem 6 idei de afaceri profitabile pentru tine. Nu uita, insa, ele au potential doar daca...

4 idei de afaceri profitabile in 2020

de Florin Amariei
08 Iun 2020
Daca vrei sa intri in lumea complicata (dar frumoasa) a antreprenoriatului, atunci avem 4 idei de afaceri care vor fi profitabile si in 2020....

Afaceri profitabile pe care le poti incepe cu mai putin de 5.000 de euro

de Camelia Diaconu
27 Iun 2019
Din teama de a nu da faliment, multi dintre antreprenorii aflati la inceput de drum isi doresc sa nu investeasca sume mari de bani intr-un business....

Afaceri profitabile in 2019

de Camelia Diaconu
31 Mai 2019
Orice idee de afaceri se poate transforma intr-un business profitabil daca alegi momentul potrivit si mai ales daca stii cum sa iti promovezi...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]