Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri profitabile - Servicii de inchiriere de mobilier pentru birouri

de Maria Nicutar 20 Aug. 2011 8255
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In contextul actual al crizei si nu numai, antreprenorii vor cauta modalitati cat mai necostisitoare pentru a-si demara si dezvolta afacerile. Mobilarea spatiilor de lucru cu mobilier la mana a doua este una dintre optiunile cele mai utilizate. Taierea din cheltuieli pentru acoperirea altor zone prioritare este o modalitate foarte eficienta prin care sa ne asiguram un prag mai rapid si mai sigur al rentabilitatii. Aceste idei de afaceri pot fi demarate mai simplu decat altele insa presupun capital solid de investitii.

De multe ori se aduce in discutie relocarea afacerilor si se recurge la un nou set de mobilier care sa se preteze noului spatiu. De multe ori se cere schimbarea aspectului, schimbarea marimii spatiilor pentru fiecare departament, introducerea unui nou birou sau departament samd si atunci achizitionarea repetata de mobilier devine o sursa regulata de cheltuieli.

Cea mai buna solutie pentru aceste afaceri este sa apeleze la o firma care ofera servicii de inchiriere de mobilier pentru spatiile de birouri. Aceste firme detin in mod normal piese de mobilier variate si in stare perfecta, gata sa fie preluate de companii si firme de orice marime.

Nu avem de-a face cu una dintre ideile de afaceri care se demareaza si se dezvolta greu, insa trebuie sa fim constienti ca aceste idei de afaceri necesita capital de investitie. Veti fi nevoit sa va infiintati o firma, sa detineti un spatiu de depozitare a mobiliei, spatiu ce va fi vizitat de potentialii dvs clienti, furnizori seriosi si nu numai.


Apoi mai aveti nevoie de un mijloc de transport al mobilei pana la spatiul de birouri al clientului care va necesita serviciile de inchiriere de mobilier, angajati care sa manipuleze piesele de mobilier, sofer, contabil, reprezentant al departamentului de resurse umane care se va ocupa de legalizarea contractelor de munca, de salarizare, samd.

Veti mai avea nevoie de un website prin intermediul caruia sa va faceti cunoscute ofertele si sa va castigati clientii.
De asemenea, nu este de ignorat solutia de a imparti brosuri si flyere in cadrul companiilor, in cadrul seminariilor si conferintelor, la workshop-uri, la expozitii si in cadrul altor adunari la care iau parte antreprenori si manageri. Networking-ul conteaza foarte mult pentru astfel de idei de afaceri.

Mai mult, trebuie sa fiti constienti de faptul ca va veti baza majoritar pe clientii dvs multumiti pentru contracte viitoare. Clientii multumiti de serviciile dvs va vor recomanda catre alte contacte pe care le detin si ei insisi va vor cere serviciile si pe viitor cand se va ivi o ocazie in care sa necesite servicii de inchiriere de mobilier pentru spatiul lor de birouri.

Iata doar cateva elemente care sa va dea o imagine de ansamblu asupra acestei idei de afaceri. Puteti sa va asigurati o rentabilitate mai mare daca veti detine flexibilitate in luarea deciziilor si in conducerea acestei afaceri. Spre exemplu, puteti sa alegeti sa lucrati cu majoritatea angajatilor via internet. Contabilul, avocatul, reprezentantul departamentului de resurse umane, marketerii, programatorii website-ului dvs samd, pot lucra pentru dvs ca si asistenti virtuali si astfel va scutiti banii pentru inchirierea unei locatii pentru conducerea activitatii firmei dvs.

Astfel, puteti sa lucrati de la domiciliul personal, la fel ca si ceilalti angajati pe care ii detineti si sa adaugati inca un beneficiu pe lista de avantaje aferenta acestei idei de afaceri profitabile.




Tags: afaceriidei de afaceriinchiriere mobila birourimobilier pentru birouri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]