Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri simple, cu profit rapid si acasa: Confectionarea de lenjerii de pat de lux, handmade!

de Ilinca Dobrescu 16 Nov. 2017 32552
4.22 din 124 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Lenjeriile de pat reprezinta pentru multi o adevarata pasiune. Dam un search pe google si gasim numerosi fotografi profesionisti care sunt specializati pe fotografii profesionale in domeniul home decor, al decoratiunilor interioare si al amenajarilor clasice sau de lux. Si, de asemenea, exista si croitori care sunt specializati pe confectionare de lenejerii de pat handmade.

Si handmadeul se vinde foarte bine, foarte multe persoane fiind in cautarea produselor unicat. Sunt produse speciale, produse pe care le achizitionam cu drag si pe care le pastram mult timp. De aceea poate ca suntem mai dispusi sa alocam un buget mai serios pentru a achizitiona aceste produse.

Iata si cum reusim sa punem pe picioare o astfel de afacere:

1. Ne specializam in arta croitoriei.
Un curs de croitorie care sa va ajute sa confectionati lenjerii de pat poate costa foarte putin, mail ales daca prindeti o oferta avantajoasa si va folositi de voucherele care sunt disponibile in mediul online. Specializati-va in acest domeniu si urmati nisa care va pasioneaza: croitorie frantuzeasca, croitorie de baza, croitorie pe dantela, croitorie pe produse delicate (matase, saten) samd.

2. Incepem sa achizitionam produsele de care avem nevoie, echipamentul, instrumentele, materia prima: role de material necesar, colectii de suluri de ata si broderii, dantela si nu numai. Desigur, nu uitati ca trebuie sa investiti, preferabil dupa ce terminati cursurile de croitorie, intr-o masina de calitate. Nu va grabiti sa achizitionati masina de cusut inainte de a primi sfaturile profesorilor de la curs si inainte de a lucra cu o masina care va intereseaza.

3. Incepem o prima linie de productie de calibru redus. Incepeti cu doua-trei seturi de lenejerie de pat si verificati ce au de spus apropiatii, rudele, vecinii, colegii si chiar si cei de care nu sunteti apropiat ( o prietena a vecinei dvs, un coleg nou samd). Verificati parerile lor, modul in care reactioneaza cand le prezentati pretul cerut si nu numai.

4. Daca rezultatele acestui mic studiu sunt favorabile, mergeti cu toata increderea din aproape in aproape si scoateti linii de productie mai importante. Este bine sa puteti confectiona lenjerii de pat pe comanda si standard.

Daca rezultatele micului dvs studiu sunt nefavorabile este cazul sa schimbati directia de mers si sa va specializati pe alte tipuri de produse.

Atentie! Nu uitati faptul ca veti avea nevoie de un website, de un blog, de o pagina de Facebook si nu numai. Toate acestea va ajuta sa va promovati serviciile, imaginea dvs, reputatia serviciilor oferite, intreaga afacere.

Mult succes si nu uitati sa ne adresati intrebari in caseta de comentarii daca aceasta idee de afaceri va intereseaza si daca aveti nelamuriri referitoare la modul in care sa o valorificati!

Iata si alte 4 idei de afaceri mici si cu bani putini, la domiciliu >>


sursa foto: www.sxc.hu


Tags: idei de afaceriidee de afaceriafaceriafacere lenjerii de patlenjerii de pat handmade

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.22 din 5 - 124 voturi.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]