Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ideile de afaceri pentru un viitor mai bun!

de Ilinca Dobrescu 04 Apr. 2012 5503
5 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ideile de afaceri ne ajuta sa conturam viitorul, intr-o masura mai mica sau mai mare. Deschidem un fast-food cu mancare sanatoasa si schimbam vietile unor audiente masificate. Investim in energie verde si dam mediului inconjurator sanse pentru un viitor mai bun. Deschidem un orfelinat si schimbam vietile unor copii care merita sanse sporite pentru un viitor mai sigur.

Haideti sa vedem care sunt ideile de afaceri spre care ne indreptam, in incercare de a da inapoi comunitatii servite, ideile de afaceri care ne ajuta sa conturam un viitor stralucit pentru audiente largi:

1. Orfelinate sustinute din donatii si finantari europene
. Orfelinatele sunt centre deosebit de importante pentru Romania. Cei care detin capitalul necesar la dispozitie se pot orienta catre aceste idei centrate pe ajutorare si nu pe obtinerea de profituri consistente.

2. Servicii de colectare si reciclare de deseuri feroase sau neferoase, de materiale plastice, papetarie si nu numai. Iata una dintre ideile de afaceri centrate pe obtinerea de profit. In acest caz, discutam despre profituri obtinute in paralel cu proiectarea unui viitor mai bun pentru toata lumea.

3. Proiectare si/sau montare de sisteme de captare a energiei solare si eoliene. Energia verde reprezinta un element esential si pentru Romania. Este nevoie de eficientizare si economisire in cazul unei resurse care a devenit din ce in ce mai rara si mai scumpa.

4. Fast-food cu mancare sanatoasa. Aceste idei de afaceri aduc in prim-plan un nou stil de viata, unul sanatos si care nu trebuie sa excluda micile placeri gastronomice. Un hamburger ce contine ingrediente sanatoase poate fi la fel de gustos ca unul clasic.

5. Aziluri pentru persoanele varstnice. Azilurile sunt si ele centre necesare pentru populatia Romaniei, mai ales in conditiile in care statisticile ne spun ca rata de imbatranire a populatiei este marita. Azilul privat reprezinta o afacere profitabila si, in acelasi timp, un ajutor enorm pentru persoanele care au nevoie de asistenta continua.

6. Servicii pro-bono de consultanta pentru tineri antreprenori. Serviciile pro-bono reprezinta sanse de obtinere de profit pentru numerosi romani antreprenori. Un site care gazduieste discutii pe teme business, forum-uri diverse, webinarii gratuite, sfaturi si indrumari in afaceri pentru tineri antreprenori, poate castiga trafic consistent si, implicit, si contracte de publicitate foarte banoase.


Tags: idei de afaceriidei afaceriidei de afaceri de viitorafaceripro-bonotineri antreprenori

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 5 voturi.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]