Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Lumanarile decorative, afacere profitabila la domiciliu

de Alexandra Popescu 01 Iul. 2014 3801
4.8 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Din seria afacerilor mici si pe care le poti desfasura la domiciliu face parte si productia de lumanari decorative. Cererea pentru acestea este destul de mare. Multe persoane aleg lumanarile decorative pentru diferite ocazii. Le folosesc pentru a-si infrumuseta casele sau birourile, pentru a le darui, pentru a se bucura de mirosul pe care acestea il degaja sau pentru a le folosi pentru serile romantice in doi.

 
Aceasta afacere poate fi desfasurata la domiciliu fara nicio problema, fiind o oportunitatea excelenta de dezvoltare cu bani putini.
Cum fiecare afacere are nevoie de anumite etape, in cazul productiei de lumanari decorative trebuie sa stabilesti inca de la inceput ce fel de lumanari doresti sa confectionezi. Acestea pot fi pentru nunta, botez, pentru ocazii speciale sau pentru decor.
 
Materialele necesare pentru o astfel de afacere nu sunt deloc scumpe. Vei avea nevoie de decoratiuni, vase, manusi de protectie si alte ustensile care te ajuta la producerea lor. Toate costa in jur de 500 de lei, insa va trebui sa investesti si in ambalaj, pentru ca este foarte important, mai ales pentru ca oamenii se uita mai intai la aspect.
 
Cum am spus si mai inainte, activitatea poate fi desfasurata la domiciliu sau intr-un loc special amenajat. Trebuie sa te asiguri ca spatiul este suficient pentru depozitare. Confectionarea lumanarilor produce multa dezordine, asa ca ar fi indicat ca acea camera sa fie numai pentru afacerea ta. In plus, este indicat sa ai tot timpul un laptop, o tableta, orice la indemana pentru a contoriza comenzile. 
 
Experienta in acest domeniu poate fi dobandita. Pe internet exista multe tutoriale si sfaturi in ceea ce priveste tehnica de confectionare a lumanarilor sau, pentru a experimenta pe viu, poti merge la un producator care sa iti arate cum se face. 
 
Ca in orice afacere, promovarea este importanta. Un blog unde sa iti faci reclama produselor poate fi ideal, iar canalele social media sunt, de asemenea, o modalitate foarte indicata. O prezentare frumoasa atrage clientii. In plus, poti merge la diferite targuri si expozitii unde sa iti expui produsele. Vei interactiona cu diferiti comercianti care iti vor putea propune un parteneriat, un contract de furnizare care sa te ajute sa le vinzi. 
 
Foarte important, insa, este sa stii exact ce autorizatii iti trebuie pentru demararea acestei afaceri. Un avocat iti poate da toate detaliile.
Daca doresti sa iti extinzi afacerea, dupa ce inveti sa produci lumanari si ai cereri, iti poti deschide un magazin propriu pentru a le vinde. Oamenii vor fi incantati sa intre intr-un loc unde pot gasi exact ceea ce au nevoie in materie de lumanari decorative.
 
Afacerea este una perfecta pentru cei care au rabdare, sunt pasionati si rezistenti la caldura, pentru ca producerea lumanarilor presupune sa stai intr-un mediu cu temperaturi mai ridicate.
 


Tags: afaceriafaceri lumanariafaceri micilumanari decorativeafaceri la domiciliuconfectionare lumanari

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.8 din 5 - 5 voturi.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]