Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Magia in afaceri. Tehnici de influentarea unei negocieri, interpetarea mesajelor subliminale si alte secrete magice.

de Zenobia Badescu 06 Ian. 2015 3675
4.14 din 7 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Esti curios sa stii prin care gesturi subtile poti obtine sau indeparta atentia unuia sau mai multor oameni? Stii prin ce tehnici de iluzionism si body language poti influenta cursul unei negocieri?

Te intereseaza cum poti sa influentezi prin cateva gesturi o intreaga audienta? Stii cum sa „induci“ mesaje subliminale interlocutorului prin gesturi pe care acesta nici nu le constientizeaza?

Atunci este indicat sa iei lectii de la un magician adevarat care iti va dezvalui secretele sale magice. Iata care sunt beneficiile participarii la workshop-ul organizat de Magicianul Augustin :

- inveti tehnici si miscari unice, secrete pentru marea majoritate a oamenilor, prin care vei face o mare diferenta in a obtine rezultate neasteptat de pozitive;
- inveti sa faci ceea ce 98% din oameni nu fac: „atentia simultana“;
- inveti sa identifici ceea ce oamenii gandesc si cred ca nu poate fi descifrat;
- iti insusesti tehnici despre cum sa atragi prin iluzionism atentia catre scopul pe care l-ai declarat prin intentia initiala.
- iti cresti in ritm accelerat nivelul de incredere si sarm in prezentarile publice.

Acest workshop se adreseaza tuturor celor care sunt pe calea succesului si doresc sa aiba avantaje de diferentiere exceptionale in evolutia profesionala.

Iepurele din joben vs. produse si servicii unicat

Idei de Afaceri: A trecut vremea iepurelui scos din joben; este adevarat ca acum oamenii, chiar si copiii, tind catre spectacole moderne de iluzionism sau work-shopuri de antrenare a atentiei?

Magicianul Augustin: Astazi, oamenii cauta ceva ce nu poate fi gasit pe internet! Firmele cauta sa-si tina angajatii motivati prin workshop-uri noi si moderne, prezentate intr-un mod bine structurat si profesionist. Toata lumea cauta astazi sa se diferentieze prin accesarea de produse si servicii unicat.

Idei de Afaceri: Oamenii, in general, sunt fascinati de lucrurile magice, cred ca spectacolele tale sunt un succes. As vrea sa ne spui prin ce locuri din tara mergi mai des? Dar in afara?

Magicianul Augustin: Am spectacole si in Bucuresti, dar si in tara. Cel mai des merg in zona Ardealului si in zona Moldovei. Am sustinut momente artistice de toate tipurile in Dublin (Irlanda) si Torino (Italia). imi doresc sa sustin spectacole in Egipt sau in Coreea. In Egipt, pentru ca acolo s-au descoperit primele desene cu iluzionisti, care sunt datate acum 3.000 de ani. In Coreea, pentru ca acolo sunt foarte multi iluzionisti creativi.

Idei de Afaceri: Iti doresc sa ajungi acolo unde vrei si, cu siguranta, aceasta nu va fi o problema pentru tine. Mult succes!


Tags: afaceriidei de afaceriiluzionismmagieworkshop

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.14 din 5 - 7 voturi.

Articole conexe

Caciu: 150 de milioane de euro disponibile pentru digitalizarea IMM-urilor

de Bianca Tila
21 Mar 2024
Antreprenorii au posibilitatea de a beneficia de granturi de pana la 150 de milioane de euro pentru dezvoltarea tehnologiilor digitale avansate pe...

Piata criptomonedelor revine. Bitcoin atinge un nou record

de Bianca Tila
11 Mar 2024
Bitcoin a atins un nou record, depasind pragul de 71.000 de dolari, avand in vedere ca interesul pentru criptomoneda a crescut datorita perspectivei...

Indicele ROBOR a stagnat

de Bianca Tila
06 Mar 2024
Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 6,08% Indicele ROBOR la 6 luni a stagnat la 6,11%. Indicele ROBOR la 3 luni este cel in functie de care sunt...

De ce spalatoria auto self-service este o idee buna de afacere

de Idei de afaceri
01 Mar 2024
Spalatoriile auto self-service reprezinta o oportunitate foarte interesanta de afacere. Afla ce avantaje aduce aceasta optiune, cum sa iti calculezi...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]