Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mici afaceri de demarat in 2013? Iata 5!

de Victor Oancea 26 Apr. 2013 4353
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In 2013 avem de gand sa demaram mici afaceri care sa ne ceara mai putin. Si asta pentru ca simtim ca nu mai avem la fel de mult de oferit pe timp de criza. Suntem mai chibzuiti cu banii personali si cu planurile pe care avem de gand sa le punem in aplicare.

Dar asta nu inseamna ca ne oprim din proiectele noastre, din a demara afaceri. Sa intelegem ca acestea sunt cele care ar putea sa ne scoata din criza, asa ca mizam pe ele cu toate eforturile de care suntem in stare.

Si chiar de-ar fi sa le incepem de jos si cu resurse mai restranse si cu eforturi depuse in paralel cu un loc de munca stabil, tot o vom face. Incepem cu un mic teren agricol si apoi ne dezvoltam. Incepem cu un blog si apoi il transformam in website si apoi chiar si in magazin online.

Si tot asa, incet-incet, ajungem la proiecte mari si complexe. Insa totul se face cu maxim de precautie si cu maxim de planificare. Doar asa vom reusi sa trecem cu bine de perioada de inceput, pana cand vom ajunge la pragul de stabilitate la care visam. Aici atingem pragul de rentabilitate (ROI - Return On Investment) si putem sa suflam usurati pentru cateva secunde. Apoi depunem si mai multe eforturi pentru ca nivelul de profitabilitate sa fie mereu solid.

Haideti sa vedem si care sunt acele mici afaceri pe care le putem demara in 2013, cu eforturi cat mai mici:

1. Punem pe picioare un blog!
Da, descoperim din ce in ce mai multi bloggeri care ajung in atentia noastra pentru simplul fapt ca scriu si o fac asa cum trebuie. Ajung la inimile noastre prin postarile lor si noi am fi dispusi sa revenim in fiecare zi sa le descoperim gandurile.

Recomandarea noastra este sa va nisati si sa ramaneti sinceri propriilor voastre convingeri. Oferiti utilizatorilor vostri continut nou, original, interesant si interactionati cu ei in mod constant!

2. Ne deschidem un mic magazin online pe o anumita nisa! Vindem decoratiuni handmade sau bijuterii confectionate de noi insine, vindem produse bio sau ciocolata preparata in casa, de noi insine! Conteaza enorm sa oferim calitate, la preturi corect impuse si sa ne promovam imaginea pentru a castiga increderea potentialilor nostri clienti.

3. Realizam sapunuri organice in casa! Sapunul poate fi realizat in casa si daca utilizam ingrediente 100% naturale, putem vinde productia la preturi deosebit de avantajoase catre clienti constienti de faptul ca sanatatea lor este extrem de importanta.

4. Ne deschidem un butic de haine vintage in online. Hainele SH pot fi achizitionate de la numerosi furnizori din online si din offline si apoi pot fi revandute catre clientii care sunt atenti la bugetul pe care il aloca in aceasta directie, catre haine, accesorii, jucarii si nu numai!

5. Colectionar de obiecte vechi: carti, obiecte de razboi, medalii si arme, monede si decoratiuni, tablouri si nu numai! Exista o serie larga de obiecte vechi ce pot fi achizitionate de la diverse persoane din Romania, din online si din offline. Dealerii de obiecte vechi pot castiga profit substantial din vanzarea acestor produse dorite in mod sigur de colectionari. Rareori sunt acestia opriti de perioada de criza din a-si intregi colectiile.

Iata doar 5 mici afaceri pe care le puteti demara si pe timp de criza si cu eforturi cat mai moderate. Sunt mici afaceri care va pot aduce profituri substantiale daca le dati un start corect si daca le administrati cu mare accent pe planificare, organizare, reducerea nivelului de cheltuieli, promovare strategica si nu numai!


Tags: mici afacerimici afaceri in 2013afaceri miciafaceri in 2013afaceri mici in 2013

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

3 idei de afaceri mici pe care le poti porni chiar acum

de Florin Amariei
30 Iun 2021
Vrei sa fii antreprenor? Vrei sa ai o afacere de succes? Vrei sa fii independent din punct de vedere financiar si sa nu fii manageriat de nimeni...

7 idei de afaceri mici care fac profit

de Florin Amariei
17 Oct 2019
Sa pornesti o afacere nu e doar o idee, ci este vorba despre aplicarea acesteia in lumea reala. Infaptuirea ideii necesita efort, concentrare si, in...

Cele mai bune 4 idei de afaceri mici in Romania

de Florin Amariei
25 Sep 2019
Romania nu are suficiente afaceri mici in momentul de fata, asadar poti alege una din aceste cele mai bune 4 idei. Fie ca iti doresti un venit...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]