Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Noi oportunitati de afaceri - O altfel de companie de taxi

de Marinache Horia Cristian 05 Oct. 2015 5132
3.86 din 7 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca vrei sa adopti o metoda diferita pentru a te evidentia in piata de profil, iti sugerez sa te gandesti la infiintarea unei companii de taxi care ofera servicii personalizate. Un fel de taxi-ghid.

Despre ce este vorba mai exact? Detaliem in continuare pasii acestei oportunitati de afaceri. In primul rand, pentru a demara aceasta afacere este foarte important sa iti cunosti potentialii clienti, pentru a sti unde si cum sa iti promovezi serviciile.

De asemenea,  ai nevoie de un mic spatiu pe care il vei folosi ca sediu.Un loc fizic pentru a realiza o baza de date de clienti, traseele practicate de acestia, intervalele orare, soferii preferati, daca este cazul, si oferta personalizata pe baza de pachet de servicii.

Avantajele sunt multiple.
Sa ne gandim ca nu vom mai fi nevoiti sa sunam in ultimul moment decat daca este ceva imprevizibil, si nici nu vom mai astepta prea mult, caci masina va fi la scara, direct la dispozitia ta. soferii vor fi amabili, iar conditiile in care vei calatori vor fi cele mai bune.

Corporate sau special pentru turisti in destinatiile turistice din intreaga lume exista servicii specializate de taxi atat in domeniul corporate, cat si travel.

Mai exact, exista acele taxiuri pe care le poti inchiria o zi intreaga sau chiar mai mult si cu care poti face anumite tururi de oras sau poti vizita chiar principalele atractii turistice, soferul fiind, in acelasi timp, si ghid.

Poti colabora inclusiv cu agentiile turistice sau cu restaurantele cu specific, desigur, in baza unor comisioane, asa cum se si practica peste tot.

Afaceri noi pentru iubitorii de animale: taxi dog sau pet taxi!

 



Astfel de servicii pot fi destinate indivizilor, grupu rilor sau clientilor corporate. Iar faptul ca soferul va fi si ghid, este un avantaj esential, pentru ca acesta va oferi toate informatiile necesare, va fi „puntea” de legatura intre client si cultura locala.

Pentru o astfel de companie de taxi ai nevoie de soferi bine instruiti, extrem de amabili, vorbitori cel putin de limba engleza nivel mediu conversational.



Tags: oportunitati afaceriafaceriafaceretaxighid turisticservicii personalizate

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.86 din 5 - 7 voturi.

Articole conexe

De ce spalatoria auto self-service este o idee buna de afacere

de Idei de afaceri
01 Mar 2024
Spalatoriile auto self-service reprezinta o oportunitate foarte interesanta de afacere. Afla ce avantaje aduce aceasta optiune, cum sa iti calculezi...

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]