Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Nu rata acest Black Friday! Tu ce-ti cumperi anul acesta?

de Matei Antonescu 28 Nov. 2013 2477
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Anul acesta ne vom cumpara si aparate foto si telefoane cu ecran mare. Cu siguranta vom cumpara si carti bune si nu doar beletristica. Vom cumpara si decoratiuni de Craciun si poate si hote si aspiratoare cu putere mare de curatare.

Ce sa mai... Ne vom cumpara produsele dorite si acest lucru se intampla acum cand preturile sunt mai jos decat ne-am imaginat ca vor fi. Black Friday, desi este un eveniment imprumutat, este salutat cu voiosie de toti oamenii care inteleg importanta ofertelor pentru bugetul lor!

Si pentru ca avem nevoie si de educatie, ne vom orienta catre informatii specializate, informatiile oferite de profesionisti si experti din domeniu!

Pentru cei care cauta reduceri la afacerile la cheie pe care doresc sa le valorifice cat mai curand, iata cateva sugestii bune, cu preturi scazute, de Black Friday:

1. Ferma de vipere pentru productia de venin de vipere.
Veninul se foloseste in industria farmaceutica si in industria cosmetica. Este deosebit de valoros si deosebit de scump. Aflati cateva informatii utile in ghid!

2. Firma de transport si distributie. Sa tinem cont de faptul ca in conditiile actuale, chiar si cele mai mici companii, indiferent de sfera in care-si desfasoara activitatea, apeleaza la astfel de servicii! Aflati ce presupune inceperea unei astfel de afaceri, administrarea ei si dezvoltarea ei catre cote cat mai inalte de profitabilitate!

3. Cultivarea trufelor. Cele mai apreciate soiuri de trufe de la noi din tara sunt: trufa alba, varatica, trufa de vara, neagra, trufa de iarna, trufa cu spori mari, trufa Tuber Mesentericum, trufa porceasca. Cum le cultivati, cum le recoltati, cum scoateti profit din ele? Aflati in ghid!

4. Ferma de raci. Astacicultura sau ramura a acviculturii care se ocupa cu exploatarea rationala si cresterea racilor iti ofera motive pentru ca tu sa optezi pentru propria ferma! Considerat o delicatesa culinara, racul nu trebuie sa lipseasca din „dotarea” unui restaurant care se respecta. Detalii despre ferma de raci gasiti in ghidul realizat de un specialist din domeniu!

5. Cresterea prepelitelor pentru oua, carne si penaj! Carnea de prepelita constituie o delicatesa intotdeauna prezenta in meniul restaurantelor cu dichis. Mai mult, sa tinem cont de faptul ca prepelitele au nevoie de putina hrana, deci cheltuielile de intretinere sunt minime!

6. Cultivarea ciupercilor Pleurotus. De ce cultivarea ciupercilor? Pentru ca toata lumea consuma delicioasele ciuperci si piata este in continua crestere in Romania! Pentru ca in acest moment magazinele sunt pline cu ciuperci din export deoarece oferta romaneasca nu face fata cererii!



Tags: afaceriidei de afaceriidei afacerioportunitati de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]