Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O afacere pe termen lung - firma de reconditionat acoperisuri

de Andrioae Ruxandra 09 Aug. 2014 3738
5 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Acoperisul unei case reprezinta o parte importanta dintr-o locuinta, protejeaza oamenii de ploaie, zapada, fulgere sau de orice alta stihie a naturii. De aceea, este important sa apelezi la constructori de acoperisuri cu experienta. Sau, in cazul in care te gandesti sa demarezi chiar tu o afacere in domeniu, poti oferi clientilor servicii privind montarea sau renovarea acoperisurilor.

 
Daca te gandesti sa iti deschizi o firma de montat sau renovat acoperisuri, trebuie sa iei in calcul mai multi factori, pe langa competitia din industrie. Ai nevoie de ceva abilitati pentru a monta un acoperis, pentru ca nu este vorba doar de o montare, ci de o montare intr-un mod profesionist. Cei care se ocupa de montarea si de renovarea acoperisurilor sunt oameni priceputi, indemanatici, care asigura calitatea acoperisurilor pentru clienti.
 
In primul rand, trebuie sa te informezi despre aceasta industrie si sa ai o experienta in domeniu, astfel incat sa poti lucra in orice conditii. Mai presus de vreme insa, este increderea clientilor si faptul ca trebuie sa-ti faci treaba bine.
 
Alt lucru de care trebuie sa tii cont este angajarea oamenilor care sunt interesati de acest gen de afacere. Munca fizica nu este o sarcina usoara, mai ales daca esti nevoit sa lucrezi in conditii de ploaie, spre exemplu. Trebuie sa angajezi oameni care se pot descurca cu un astfel de job indiferent de conditiile meteo, asadar personalul trebuie sa fie responsabil si sa indeplineasca nevoile clientilor.
 
Un aspect important in privinta startului in afaceri este finantarea. Investitorii acorda imprumuturi antreprenorilor care au planuri de afaceri bine puse la punct si care sunt demni de incredere sa le restituie banii.
 
Daca esti abia la inceput, vei avea nevoie de ajutorul unor persoane care sa te ajute in ceea ce priveste aprovizionarea cu instrumente speciale pentru reparat. Ceea ce este la fel de important este ca sediul firmei tale sa arate bine si sa inspire seriozitate si profesionalism. 
 
Tine cont de cheltuielile de inceput, de costul locatiei, de costurile strategiilor de marketing si de ce ar mai putea aparea si lanseaza-ti o afacere care este profitabila, pentru ca oamenii vor dori intotdeauna sa-si renoveze casa.
 
Sursa: www.startupbizhub.com
 


Tags: afaceriacoperisurifirma acoperisurireconditionare acoperismontare acoperisuri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]