Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Oportunitati banoase pentru fotografii profesionisti

de Maria Nicutar 09 Iun. 2011 3596
4.75 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Fotografiile digitale repzrezinta o sursa importanta de venit pentru cei cu talent si indemanare, cu simt estetic si cunostinte tehnice. Vanzarea imaginilor de calitate prin intermediul website-urilor de administrare de stocuri este profitabila si avantajoasa. Pe langa aceasta, fotografii mai au la indemana cateva idei din care pot face bani si cu ajutorul carora se fac cunoscuti in domeniul lor.

Evenimentele speciale necesita fotografi. Fie ca vorbim despre nunti, botezuri sau conferinte, serviciile acestora sunt cerute din ce in ce mai mult.

Calitatea serviciilor oferite ii recomanda mai departe si pentru alte contracte si ii ajuta sa isi promoveze o strategie eficienta si fara cost de marketing “din-gura-in-gura”, cunoscut si ca “word-of-mouth marketing”.
 
Iata principalele 3 tipuri de evenimente care aduc bani seriosi celor talentati in arta fotografiei digitale:

1.    Fotografie de nunta sau de botez. Nunta si botezul reprezinta cele mai banoase evenimente pentru fotografi. Preturile serviciilor sunt mai ridicate, dar si calitatea imaginilor trebuie sa se ridice la standard inalt.

Stapanirea artei editarii fotografiilor si a mix-ului de culoare si stil face din aceasta meserie una de top. De asemenea, implica si o mare flexibilitate a timpului.

Ganditi-va ca majoritatea nuntilor si botezurilor se tin in weekend peste tot in lume. Cu alte cuvinte, fotografii au la dispozitie timp suficient si pentru a-si administra afacerea, pentru a-si promova serviciile sau pentru a-si mentine website-ul dedicat afacerii, actualizat.

2.    Petreceri aniversare . Mai nou, cei care isi permit, isi transforma aniversarile in evenimente de mare anvergura. Fie ca vorbim de petreceri destinate copiilor, seniorilor sau  de aniversare de ani de casnicie, profitul antreprenorilor din acest domeniu nu este de ignorat.

3.    Alte doua tipuri de petrecere care iau amploare, in prezent, sunt cele dedicate staff-ului firmelor sau companiilor si cel de divort. Este chiar amuzant si reprezinta un pas major de dezvoltare sa vedem cum persoanele proaspat divortate trateaza evenimentul cu zambetul pe buze. Fotografii sunt acolo sa surprinda orice moment memorabil.




Tags: fotografi profesionistiafacere fotografie digitalaevenimente fotografi

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]