Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Paintball - Afacere profitabila din industria senzatiilor tari

de Maria Nicutar 26 Iun. 2011 8368
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

O noua activitate a inceput de cativa ani sa isi faca loc in programul persoanelor care doresc sa se recreeze. Firmele au inceput sa organizeze sesiuni de paintball pentru personal in scopul consolidarii relatiei dintre acestia si pentru a-i premia pentru rezultatele bune de la locul de munca.

Nu putini sunt cei care viseaza sa isi deschida o astfel de afacere si de aceea va prezentam punctele esentiale de care trebuie sa tineti cont inainte de a intra in industria senzatiilor tari.

In primul rand trebuie sa va asigurati ca dispuneti de capital solid. In mod principal, terenul si amenajarea sa va vor usura de sume importante de bani. Mai ramane munitia, costumele de paintball si bilele de vopsea. Desigur, mai exista si alte cheltuieli pe care le vom revedea pe parcurs.

Sa discutam putin despre teren si despre modul in care va trebui sa il amenajati pentru a va putea numi un adevarat furnizor de senzatii tari pentru clientii dvs. Trebuie sa detineti o portiune de teren din afara orasului sau de la marginea acestuia. Aveti nevoie de spatiu verde intins, de o portiune de padure chiar si de ce nu, de dealuri sau izvoare. Cu cat reusiti sa recreati mai bine scenele din Rambo, cu atat veti fi mai aproape de succes.

Acum ca ne-am si binedispus, e timpul sa vorbim despre munitie. O pusca de paintball va duce la aproximativ 600 de ron iar o bila de vopsea simpla, nerefolosibila, la maxim 10 bani.
Mai aveti nevoie de masti de protectie, de uniforme sau echipament de protectie, de incarcatoare, plase de protectie, obstacole gonflabile, obiecte de lemn pentru cazemate si obstacole, grenade de vopsea samd. Va trebui sa achizitionati doar produse care contin vopsea biodebradabila si nontoxica.

Un avantaj major pentru cei care doresc sa intre intr-o astfel de afacere este ca nu trebuie sa detina nici o autorizatie pentru folosirea munitiei speciale pentru paintball. Cu toate acestea trebuie sa va asigurati ca puneti la dispozitia jucatorilor de masuri de siguranta viabile si echipamente de protectie de calitate.

Aceasta afacere este profitabila deoarece inca nu s-a dezvoltat la adevaratul sau potential in Romania. Mai aveti loc sa intrati pe piata, cu conditia sa o faceti intr-un mod cat mai inovativ si original. Costurile de demarare pot fi amortizate daca reusiti sa achizitionati echipament second-hand si sa va ocupati personal de intretinerea lor, de amenajarea terenului si de administrarea website-ului unde va veti promova serviciile. Mult succes!




Tags: afacere paintballpaintballechipament paintball

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]