Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Peste 1.665 de planuri de afaceri inscrise in Programul Start-up Nation

de Alina Constantinescu 22 Iun. 2017 5117
4.2 din 15 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Un numar de 1.665 de planuri de afaceri au fost depuse pana miercuri (ora 11:00) in programul Start-Up Nation, demarat pe 15 iunie, iar beneficiarii eligibili vor primi banii in lunile septembrie-octombrie, a declarat Sterica Fudulea, secretar de stat in Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

Programul Start-Up Nation are o alocare de 1,7 miliarde lei din surse bugetare nationale si fonduri europene. Suma pe care un beneficiar o poate obtine este de maximum 200.000 de lei.

"Intr-o zi in care importanta cifrelor este parca mai mare ca oricand, programul Start-Up Nation inregistreaza la ora 11.00 in data de 21 iunie, 5775 utilizatori activi din care 1665 au completat si transmis deja planurile de afaceri. In istoria ultimilor 27 de ani, guvernarile de stanga s-au remarcat prin cifre care au demonstrat crestere economica, indiferent de numele celor care au ocupat un fotoliu sau altul.

Este foarte important sa intelegem cu totii ca cifrele pozitive vin din unitate, stabilitate si incredere.", a precizat Alexandru Petrescu pe pagina sa de Facebook.

Obiectivul principal al programului il constituie stimularea infiintarii de noi intreprinderi mici si mijlocii, imbunatatirea performantelor economice ale start-up-urilor si facilitarea accesului acestora la finantare.

"Programul este dedicat inclusiv antreprenorilor care nu au capital propriu. Nu este un lucru pe care il incurajez, dar cred ca in Romania exista multi tineri, si barbati, si femei, care intr-adevar vad o speranta in programul Start-Up Nation si unii dintre ei nu dispun de capital propriu, iar acest program ofera finantare 100% nerambursabila. Aceasta nu inseamna ca, daca aveti un plan de afaceri de peste 200.000 de lei nu puteti veni cu propriul plan de afaceri", a precizat Laufer la inceputul lunii iunie.


Tags: start-up nationplan de afacerifinantare afacerefonduri nerambursabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.2 din 5 - 15 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]