Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Produsele cosmetice handmade, afacerea care iti aduce venituri frumoase

de Alexandra Popescu 22 Aug. 2014 8794
4.39 din 19 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Credeai ca o afacere cu cosmetice presupune investitii prea ridicate? Afla ca poti face din realizarea produselor cosmetice o afacere profitabila la domiciliu. In cele ce urmeaza, iti prezentam cateva detalii despre cum poti incepe o astfel de afacere, ce linie de produse poti demara si de unde poti obtine materialele necesare.

Toata lumea are nevoie de produse cosmetice, de la copii, la barbati, femei si adolescenti. Asa ca, o astfel de afacere ar avea o piata tinta sigura.

Incepe o afacere cu produse cosmetice naturale!

Impresia multor antreprenori este ca o astfel de afacere implica destul de multe costuri. Cosmeticele naturale produse la domiciliu sunt insa o cale sigura de a obtine profit. Poti face sapunuri, lotiuni si uleiuri, pe care sa le vinzi unor magazine retail, la chioscuri in mall-uri, intr-un spatiu inchiriat, prin intermediul unui website sau direct prietenilor si cunostintelor interesate de astfel de produse naturale, fara adaosuri periculoase pentru sanatate.

Echipamentele si materialele necesare nu costa mai mult de cateva sute de euro. Poti deveni producator certificat si iti poti lansa propria linie de produse cosmetice care sa iti poarte semnatura.

Cele mai cautate produse pe care le poti vinde sunt: sapunuri, uleiuri, masti, lotiuni, balsamuri de buze sampoane, balsam de par, deodorante, parfumuri, lotiuni de masaj, lotiuni hidratante. Poti oferi clientilor tai o varietate de produse sau te poti specializa pe cele care i se adreseaza unei piete specifice: adoloscenti, copii, persoane cu pielea sensibila, persoane cu acnee sau persoane care prefera produse cosmetice cu aditivi pe baza de plante.

Costurile si profitul unui startup cu produse cosmetice

Cat de mult trebuie sa investesti pentru a incepe afacerea depinde de mai multi factori: unde vei produce cosmeticele, vei lucra singur sau vei angaja ajutoare,  ce cantitate de produse vei fabrica. Pentru o afacere la domiciliu, poti incepe cu aoproximativ3.000 – 4.000 de lei.

Costurile de productie ale cosmeticelor naturale sunt destul de mici si poti vinde produsele cu mult mai mult decat costul lor de productie original. Balsamurile de buze, de exemplu, pot ajunge sa aiba si preturi de 30 de lei.

Daca vrei sa afli mai multe despre cum poti sa realizezi diverse produse cosmetice, de unde sa cumperi materiile prime, unde sa gasesti  furnizori si distribuitori, de unde sa iei avizele si cum sa demarezi efectiv o afacere cu  produse cosmetice naturale, click aici.


Tags: afacereafacericosmeticeafaceri cosmeticeafaceri la domiciiuidei de afacericosmetice naturale

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.39 din 5 - 19 voturi.

Articole conexe

De ce spalatoria auto self-service este o idee buna de afacere

de Idei de afaceri
01 Mar 2024
Spalatoriile auto self-service reprezinta o oportunitate foarte interesanta de afacere. Afla ce avantaje aduce aceasta optiune, cum sa iti calculezi...

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]