Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Scanarea si organizarea documentelor - o oportunitate de afacere neinfranta

de Andrioae Ruxandra 26 Iun. 2014 3268
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Aceasta industrie se afla in continua dezvoltare (cate afaceri de tip xerox nu cunoastem si niciuna nu da faliment?). Este o afacere care ofera clientilor sansa de a copia si scana documente intr-un timp util.

 
Reprezinta o oportunitate de afacere, pentru ca majoritatea oamenilor nu au timp sa scaneze documente vechi sau sa le organizeze intr-o baza de date electronica sau pur si simplu nu se pricep la tehnologie.
 
Odata cu noile scannere si aparitia tabletelor sau a smartphone-urilor, aceasta industrie genereaza oportunitati de afacere care asteapta doar sa fie descoperite.
 
Despre aceasta afacere trebuie sa stii ca este o afacere ecologica care presupune pastrarea, printarea sau reciclarea hartiei, banii sunt economisiti in printarea hartiei.
 
Te poti ocupa si de contabilitatea clientilor, in sensul ca vei scana documentele si le vei pune in ordine intr-o baza de date privata, te poti ocupa si de editarea pozelor sau de ordonarea lor pe device-uri externe.
 
Este important sa ai experienta cu documentele sau cel putin sa fii ordonat, sa poti indosaria ceea ce iti cere clientul, sa lucrezi intr-o baza de date si sa folosesti un scanner in timp util. Poti inchiria echipamentul necesar pentru inceput, poti inchiria si o locatie daca nu iti este prea dificil sau poti face acest lucru si de la subsol sau din garaj. 
 
Este nevoie de o munca partiala de secretara, in sensul ca oameni de afaceri vor veni la tine cu stive intregi cu documente, iar tu va trebui sa le ordonezi si sa le scanezi, fie sa le inregistrezi intr-o baza de date a clientului. Si nu vei face nimic pro bono, oamenii care nu au timp de asa ceva vor apela la tine. 
 
Vei activa pe o piata de afaceri care nu prea are concurenta (daca ne referim strict la scanare si ordonare a documentelor), dar daca ne referim la a avea o afacere de tip scanare si xerox, sa fii sigur ca exista o concurenta foarte mare. Inchirierea unui scanner nou si acceptabil nu poate costa mult, ideea este sa ai destul profit incat sa iti permiti propriul echipament cu care sa lucrezi.
 
Totul depinde de scopurile tale si de planul tau de afacere, va trebui sa stii ce inseamna sa lucrezi cu astfel de "masinarii " si sa estimezi exact cat timp iti ia sa executi comenzile clientilor. Nu uita sa fii amabil si sa fii carismatic, chiar daca acest gen de afacere te face sa lucrezi sub presiune.
 
Sursa: www.business-ideas-connection.com
 


Tags: afaceriscanare documenteoportunitati de afaceriafaceri micibaza de dateafaceri documente

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]