Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Serviciile de aranjamente florale - O afacere frumoasa din toate punctele de vedere

de Ilinca Dobrescu 13 Iun. 2011 6580
4.56 din 8 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Aceasta este o afacere destinata antreprenorilor care isi doresc flexibilitate in viata profesionala si profituri atragatoare dintr-o activitate usoara. Pentru cei care doresc sa isi administreze in totalitate firma de aranjamente florale pe cont propriu este nevoie de o buna organizare, abilitati de promovare a serviciilor pe care le ofera si mult talent.

Florariile sunt afaceri diferite deoarece pot include servicii de aranjamente florale dar au nevoie de spatiu mare de depozitare a marfii, de spatiu de comercializare, de mijloc de transport, de  angajati care sa se ocupe de aranjamente si de vanzari.

Firmele care se ocupa in exclusivitate de aranjamente florale pot fi demarate si administrate din comfortul domiciliului antreprenorilor. Aveti nevoie de spatiu mai mic pentru depozitarea florilor si pentru efectuarea aranjamentelor. Mai trebuie sa gasiti un furnizor de flori stabil, cu preturi mici si care sa va poata asigura marfa proaspata in orice moment la saptamanii.

Atunci cand exista o baza solida de clienti exista si o stabilitate financiara sporita. De aceea, promovarea serviciilor dvs este vitala. Un website dedicat acestei afaceri este un element important care va sustine vizibilitatea catre potentialii clienti.

Alcatuiti o baza de date de contact ale marilor companii, hoteluri, restaurante samd, care ar putea sa va contracteze. Pentru inceput puteti sa efectuati aranjamente gratuite pentru a va face publicitate si pentru a va castiga o autoritate in domeniu.

In aceasta afacere, profitul revine si de pe urma evenimentelor - seminarii, conferinte, prezentari de moda, expozitii, concerte, nunti samd -  pentru care va oferiti serviciile de aranjamente florale, nu numai de pe urma contractelor de lunga durata cu diverse firme si companii care necesita o activitate regulate din partea dvs.

Alcatuiti un portofoliu consistent si prezentati-l firmelor sau companiilor care ar putea sa apeleze la serviciile dvs. Puteti sa incepeti prin a va prezenta oferta catre firme mai mici, care sa nu necesite un volum prea mare de munca. In acest caz nu veti avea nevoie de personal in plus pentru pregatirea aranjamentelor.

Odata stabilit un contract cu o firma, va trebui sa discutati cu persoana de contact detaliile serviciilor pe care le veti pune la dispozitia lor. Cu ce frecventa vor dori sa le furnizati florile, la ce ora trebuie sa le expuneti, in ce cantitate si ce capital va pun la dispozitie. Pe baza acestor decizii veti putea lua o alegere in functie de care veti pregati aranjamentele.

Avantajul suprem este ca nu veti investi multi bani in administrarea acestei afaceri. Daca lucrati de la domiciliul personal, daca primiti un avans de la firmele care necesita serviciile dvs si daca va managerizati cu eficienta finantele si contactele, putem vorbi despre o afacere infloritoare.




Tags: afacere aranjamente floralearanjamente florare

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.56 din 5 - 8 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]