Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Si-au transformat bucataria intr-o afacere de 25.000 de euro

de Stefania Tanase 21 Sep. 2015 3933
4 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Familia Stancu produce biscuiti, fursecuri, torturi si tarte sub brandul Prajiturile Ancutei. Ei spera sa obtina vanzari de 25.000 de euro anul acesta.

Ancuta si sotul sau Razvan, si-au transformat pasiunea pentru prepararea prajiturilor intr-o afacere de familie. Intr-o bucatarie din Berceni, judetul Ilfov si-au amenajat atelierul de lucru. Cei doi au dezvoltat o gama de produse pregatite manual, din ingrediente naturale.
 
“Totul a inceput cu ani in urma ca un hobby, pe cand pregateam dulciuri pentru familie, rude si prieteni. Ei au fost cei care ne-au incurajat sa ne deschidem o afacere.

Ulterior am inceput sa primim comenzi pe baza recomandarilor, iar in vara acestui an am trecut la nivelul urmator, cel de business“, a spus Razvan Stancu pentru ZF.
Sursa: zf.ro

Delicii online - prajiturileancutei.ro

"Sunt Ancuta !
    Ca multora dintre voi, mi-a placut sa fac prajituri de mica-mica, asa ca am descoperit 5 lucruri despre ele pe care vi le pot spune si voua:

Prajiturilor nu le place sa fie masluite ..

Prajiturile vor sa fie lucrate manual, nu ca saibele din uzina. Tocmai pentru ca ele nu sunt *de duzina*. Ele cer o experienta ce creeaza o atmosfera, asa ca vor sa fie unice!

Prajiturile cer sa fie mereu imbunatatite retetele lor – gustul poate fi acelasi, in general, dar o aroma noua … nu strica niciodata!

Prajiturile si-au propus dintotdeauna sa ofere energie; cei mai multi le supara pentru ca le alcatuiesc mai degraba pentru a da grasime oamenilor, in loc de vioiciune… Ceea ce nu e corect!

Prajiturile adevarate au o poveste – un trecut pe care il cunoastem toti, ca doar mancam si in casa bunicii asa ceva si un prezent pe care il scriem cand suntem cu totii in jurul mesei…

Se spune ca nu e cine stie ce sa faci prajituri. Adevarat: dar e o arta ca ele sa-i seduca pe cei care le savureaza! Iar aceasta arta poate fi gustata la Prajiturile Ancutei…"

Detalii: http://prajiturileancutei.ro/


Tags: afacereafacere de familieafaceriprajituriprajiturile ancutei

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4 din 5 - 5 voturi.

Articole conexe

De ce spalatoria auto self-service este o idee buna de afacere

de Idei de afaceri
01 Mar 2024
Spalatoriile auto self-service reprezinta o oportunitate foarte interesanta de afacere. Afla ce avantaje aduce aceasta optiune, cum sa iti calculezi...

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]