Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Startul afacerii - intr-o garsoniera. Acum este make-up artistul preferat al Mihaelei Radulescu

de Zenobia Badescu 19 Feb. 2015 3857
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Sa pui in valoare un chip, sa-i dai expresivitate este o arta, o arta vizuala precum pictura, sculptura sau designul. Si lucreaza pe un material pretios, chiar foarte pretios - fata noastra. Arta aceasta frumoasa se numeste make-up.

Nu multe persoane se pricep sa faca o arta din aceasta activitate, dar este cineva care exceleaza la acest capitol, un make-up artist care lucreaza cu pasiune, cu mult talent si daruire - Anca Radulescu.

Idei de Afaceri: Intr-o astfel de activitate trebuie sa existe pasiune. Sa vorbim putin despre startul afacerii tale. Cam ce investitie a fost necesara pentru demarare si in ce anume a constat ea?

Anca Radulescu: Abia in 2006 a inceput sa prinda contur visul meu. Mai intai mi-am cautat un spatiu, unul foarte mic la inceput, nu-mi permiteam mai mult. Acesta a fost initial o garsoniera inchiriata de la o foarte buna prietena, cea care este si azi economistul firmei. M-a pasuit cu banii, m-a ajutat in multe feluri. si bineinteles ca am facut un imprumut la banca. Amenajarea unei scoli de make-up profesional nu e chiar floare la ureche, ganditi-va ca numai luminile au costat 4.000 de euro.

A trebuit sa concep, nu singura, desigur, mobilierul adecvat unei scoli de machiaj, iar apoi sa-l comand. Pelerine de protectie, televizor, aparatura de filmat, de fotografiat, scaune speciale, truse portabile etc. Iar produsele de machiaj nici macar nu au intrat in suma pe care am luat-o de la banca. in meseria mea, acestea sunt materiale profesionale, de baza, si sunt consumabile. Ele se cumpara practic mereu, si au costuri mari.

In fine, investitia initiala pentru a porni scoala mea de make-up profesional a depasit 15.000 de euro.

Este make-up artistul preferat al Mihaelei Radulescu!

Idei de Afaceri: In prezent, activitatea ta este foarte intensa si cuprinde make-up pentru: sedinte foto, prezentari de moda, diverse filmari, mirese sau cliente fidele si nu numai. Iti este cumva una dintre persoanele de care te ocupi mai apropiata sufletului? Exista o persoana care iti aduce mai multa provocare? De ce?

Anca Radulescu: Sigur ca da, absolut! Fiinta cea mai apropiata este Mihaela Radulescu, intamplator si cumnata mea, sora sotului meu, cea alaturi de care am pornit la acestdrum, intr-un fel. Cea de la care am invatat foarte multe, cea care mi-a aratat ca barierele pot fi ridicate doar cu ambitie si munca.

Cea care a avut incredere in talentul si priceperea mea, cea care a declarat in nenumarate randuri ca nu-si lasa fata decat pe mana mea si cea care m-a ales ca make-up artistul ei preferat. si da, sa fii make-up artistul Mihaelei Radulescu este o mare provocare.

Pentru ca este extrem de exigenta, este o perfectionista, este o femeie foarte frumoasa si mereu aflata in vizorul publicului. Sunt mandra ca am reusit sa ma ridic la inaltimea tuturor asteptarilor ei si da, pentru mine, sa raman acolo va fi mereu un prilej sa dovedesc cine sunt, ce stiu si ce pot.

Un cadou pentru toate doamnele care doresc sa fie ... mai frumoase!

Idei de Afaceri:
In afara de munca pe teren, ca sa spun asa, de ce anume beneficiaza in atelierul tau doamnele care vor sa fie frumoase?

Anca Radulescu: Doamnele care-mi calca pragul ajung, cu siguranta, pe un taram magic. In primul rand este un loc plin de liniste si relaxare unde nu mai exista griji. Ajung intr-un loc benefic, plin de frumusete, unde devin cele mai importante persoane din lume pentru ele si pentru cei din jurul lor.

Isi pot face cadou, pe langa un machiaj impecabil, in functie de morfologia fetei lor, si o sedinta de pensare si stilizare a sprancenelor asa cum scrie la carte, respectand forma si datele lor fizice. isi pot imbunatati cunostintele despre cum sa-si mentina tineretea si frumusetea chipului, pot afla ce le avantajeaza, ce le pune in valoare in materie de make-up. si, mai ales, isi pot imbunatati aspectul prin
sedinte revolutionare de crioterapie si luminoterapie.

Detalii: www.ancaradulescu.ro


Tags: afacereafaceriidei de afaceriidei afacerimake-upanca radulescumake-up artistmachiajmihaela radulescu

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

De ce spalatoria auto self-service este o idee buna de afacere

de Idei de afaceri
01 Mar 2024
Spalatoriile auto self-service reprezinta o oportunitate foarte interesanta de afacere. Afla ce avantaje aduce aceasta optiune, cum sa iti calculezi...

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]