Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei sa iti rotunjesti veniturile cat mai simplu? Confectioneaza rame foto handmade!

de Matei Antonescu 05 Nov. 2012 5569
5 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Numeroase idei de afaceri ne permit sa devenim antreprenori in mod simplu si cat mai rapid, cu investitii banesti reduse. Ne gandim la blogging si la comert pe eBaY, doua mici idei de afaceri ce se pot transforma in afaceri profitabile. Desigur, nu toate ideile detin aceste sanse de succes, ci acelea pe care initiatorii lor le privesc din perspectiva corecta si le cresc in mod strategic.

Una dintre cele mai simple idei de afaceri mici si cu bani putini este cea de a confectiona acasa diverse produse handmade. Nu discutam despre productii importante, ci despre acele productii care ne pot ajuta sa ne rotunjim veniturile, venituri pe care sa le reinfuzionam in mersul afacerii ce asteapta sa se dezvolte.

Care este capitalul de care avem nevoie pentru a valorifica o astfel de idee de afacere? O suma de 2000 de euro poate fi o optiune potrivita pentru un start-up corect. Banii ne sunt de ajuns pentru a ne alege forma legala potrivita, pentru demersurile de obtinere de autorizatii si avize necesare, pentru formarea unui stoc serios de materie prima.

Un aspect esential pentru succesul acestei idei de afaceri mici si cu bani putini este cel reprezentat de existenta unui mic plan de afaceri. Priviti-l ca pe o colectie de informatii care va vor ajuta sa plecati de la stadiul de idee la cel de afacere ce returneaza profit. Asa ca includeti detalii referitoare la capitalul necesar, lista de autorizatii necesare, lista de furnizorii pe care va bazati, politica de preturi si lista de produse pe care le veti confectiona, profilul clientului ideal si o lista de competitori importanti.

Chiar daca la inceput nu detinem sanse serioase sa ne devansam competitorii, este esential sa le analizam situatia pentru a afla: ce produse ofera, la ce preturi le vand, cui le vand, ce materie prima folosesc, ce strategii de promovare detin, ce functioneaza deja in cazul lor, ce planuri de dezvoltare detin si nu numai.

Un alt aspect esential si factor decisiv pentru succesul acestei idei de afaceri este cel referitor la identificarea celor mai buni furnizori de materie prima. Depuneti eforturile necesare de timp si de energie pentru a alcatui o lista serioasa de furnizorii cu preturi convenabila si marfa de calitate.

Mai mult, va trebui sa efectuati si demersuri pentru consolidarea unei prezente online si pentru promovarea produselor dvs ( in prealabil testate). Produsele se pot comercializa catre diverse magazine online si offline de cadouri, de decoratiuni, catre supermarket-uri si in cadrul targurilor, workshop-urilor, expozitiilor cu vanzare si nu numai!

Mult succes si spor la idei de afaceri!


sursa foto: www.sxc.hu




Tags: idei de afaceriidei afaceriafaceriidei de afaceri mici

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]