Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Wibbitz - Aplicatia care digera stirile sub forma video, direct pe mobil!

de Ilinca Dobrescu 25 Sep. 2013 2346
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Mediul online poseda o anumita calitate pe care nu o poti contesta. Este cu adevarat interactiv iar trendul este puternic ascendent. Din ce in ce mai mult se mizeaza pe acest concept si pe aplicatiile care pot reduce la maxim timpul consumat de utilizator pentru a comunica si pentru a se tine la curent cu ce se petrece in lumea intreaga.

Un exemplu de afacere care se concentreaza pe aceasta idee este Wibbitz, un start-up din SUA. Este vorba despre o aplicatie pe mobil, una care analizeaza un articol text si il goleste de informatiile esentiale.

Wibbitz extrage toate datele esentiale dintr-o stire si apoi le transfera utilizatorului in format mobile-friendly, noteaza Springwise.

Datele esentiale sunt puse in forma potrivita pentru a se realiza un video scurt ce nareaza sub forma de imagini, citate, data si locatiile relevante pentru eveniment. Videoclipurile sunt scurte, de 1 minut sau 2 minute si ofera tot ceea ce trebuie sa intelegi fara sa mai citesti articolele din media. Acest lucru se intampla datorita faptului ca Wibbitz foloseste un set complex de algoritmi ce permit procesarea limbajului si extragerea celor mai importante idei, mai informeaza Springwise.

Intr-adevar, pe site-ul oficial www.wibbitz.com, descoperi cateva demonstratii care te lasa pur si simplu uimit de cat de bine poti sa "citesti" o stire atunci cand ti se prezinta imagini clare, grafice, tabele si alte forme potrivite pentru ca la final sa poti sa iti amintesti toate cifrele si estimarile oferite de catre autorii articolelor.

Evident, anumite texte pot deveni greoaie si iti pot consuma minim 5 minute pentru a fi citite. Sa nu mai punem la socoteala faptul ca memoria functioneaza net superior cand ii prezentam imagini, in defavoarea unui sirag de cuvinte citite.

Ideea de afacere este cu adevarat uimitoare. Ne inspira sa investim in aplicatii, insa nu orice aplicatii, ci in acelea care ne aduc si mai multa simplitate pentru zilele cand pare imposibil sa mai digeri stirile din lumea intreaga.






Tags: afaceri aplicatiiafaceri pe mobilafaceri cu aplicatii

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]