Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 moduri care te ajuta maresti viteza de incarcare a site-ului

de Alexandra Popescu 11 Iul. 2014 3678
2.75 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Potrivit statisticilor, un utilizator mediu de internet ofera unei pagini web 5 secunde pentru a se deschide inainte de a iesi de pe aceasta. Cand o pagina se deschide foarte greu, nu este tot timpul tolerant, mai ales cand aceasta parca se deschide pixel cu pixel.

 
Iata 7 sfaturi care te vor asigura ca site-ul tau va avea o incarcare rapida si va oferi o experienta placuta de navigare vizitatorilor:
 
1. Oamenii ca filmele
Video este o remiza mare pentru traficul regulat, dar si pentru cel mobil, dar are nevoie de o incarcare rapida. Daca paginile tale web au videoclipuri, gaseste un echilibru intre calitatea video si viteza de incarcare. Cu cat mai mare este calitatea video, cu atat mai mult iti va lua incarcarea.
 
2. Imaginile sunt mai lente decat o mie de cuvinte
Imaginile PNG si BMP ocupa mai mult spatiu si se incarca mai greu. Site-urile, in special cele cu imagini de mari dimensiuni, ar trebui sa foloseasca JPEG-uri comprimate. Imaginile divizate sunt tehnici folosite pentru a incarca imaginile mai repede. Permite animatiilor de pe o pagina sa ruleze doar de cateva ori.
 
3. Probleme de web hosting
Alege un plan cu o ampla latime a benzii pentru a atrage traficul pe site. Daca vei oferi posibilitatea de a descarca diverse fisiere, fii sigur ca iei aceasta latime a benzii in considerare.
 
4. Completeaza un cache
Enable caching. Permite browser-ului sa atraga pagini vizitate anterior in memoria cache. Aceasta faciliteaza incarcarea mai rapida a paginii.
 
5. Doar ceea ce ai nevoie
Condenseaza codul, asa ca doar ceea ce este absolut necesar trebuie sa ramana. Evita Flash-ul, care incarca foarte lent, invariabil incompatibil cu dispozitivele mobile si care nu are niciun beneficiu SEO. Plasand stiluri de pagina in HEAD, este accelerata incarcarea paginii. 
 
6. Fii gata pentru escaladare
Gazda media pe un server dedicat pe care il poti escalada ca trafic si latime de banda are nevoie de crestere. Cloud hosting-ul Amazon si altele au aceasta flexibilitate. Continutul incorporat, cum sunt clipurile pe Youtube si prezentarile Slideshare, se va incarca la fel de repede ca si site-urile pe care este gazduit.
 
7. Ingusteaza pentru a potrivi
Daca utilizezi Wordpress sau un alt CMS (Content Management System) care are plugin-uri, asigura-te ca le alegi in mod judicios; adauga doar ceea ce ai nevoie. Plugin-urile cresc timpul de incarcare si necesita actualizare periodica pentru a minimiza amenintarile privind securitatea. 
 
Viteza de incarcare a paginii este un factor important pentru clasamentul motoarelor de cautare. Cresterea traficului pe mobil prin intermediul smartphone-urilor si al tabletelor a facut ca viteza de incarcare a paginii sa fie foarte importanta. Modificarile necesare pentru a spori viteza de incarcare nu sunt complexe, iar rezultatele merita efortul.
 
Sursa: entrepreneur.com
 


Tags: afacerisitewebsitesite afacereviteza incarcare sitementenanta site

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 2.75 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Strategii de marketing: Care este rolul lor si cum te ajuta sa-ti cresti afacerile

de Bianca Tila
15 Feb 2024
"Arta si stiinta de a vinde" a devenit o definitie simpla pentru marketing, atunci cand Philip Kotler a incercat sa explice acest proces. Marketingul...

Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 6,8%

de Bianca Tila
13 Apr 2023
In primele doua luni ale anului curent, cifra de afaceri din industrie a crescut, comparativ cu perioada asemanatoare a anului trecut, in termeni...

Afaceri de sezon. Decoratiuni pentru Craciun

de Idei de afaceri
04 Dec 2023
Iti doresti sa creezi pentru familia si copiii tai o atmosfera de neuitat cu ocazia sarbatorilor de iarna? Esti talentat si creativ si vrei sa faci...

Stand mobil de sucuri naturale. Afaceri sanatoase

de Idei de afaceri
02 Nov 2022
Pe aleile parcurilor bucurestene (Cismigiu, Carol, tineretului etc.) intreprinzatori ingeniosi desfasoara o afacere extrem de simpla si de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]