Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 strategii care iti pun creativitatea la munca!

de Maria Nicutar 04 Oct. 2012 2963
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Avem nevoie de creativitate si de originalitate mai mult decat orice. Sunt cele doua elemente care ne ajuta sa nu devenim simpli roboti ancorati in rutina. Tot ele ne ajuta sa ne conducem activitatea profesionala cu mai multa eficienta si mereu puternic motivati.

Iata si cele sapte strategii care ne ajuta sa ne punem creativitatea la munca:

1. Notam orice idee, chiar daca pe moment poate sa para slaba sau fara potential.


2. Tinem un jurnal cu evenimentele importante din viata noastra. Notam detalii si informatii care ni se par valoroase, descriem situatii si discutii care au avut impact asupra noastra.

3. Petrecem cat mai mult timp alaturi de cei mici. Nu aveti copii? Nicio problema? Cu siguranta aveti rude, prieteni sau vecini care au copii. Copiii sunt fiinte extrem de creative si originale, fiinte care inca nu stiu ce limite vor avea de infruntat in anii care urmeaza. Ei gandesc liber si nu se tem sa fie diferiti de cei din jurul lor.

4. Citim carti din domenii diverse. Ati citit vreodata  vreo carte de mecanica, de chimie, de remedii naturiste, de medicina primara? Incercati ceva nou si straduiti-va sa asimilati informatiile primite chiar daca vi se par inutile.

5. Castigati noi abilitati si competente. Sunteti copywriter si aveti nevoie de putina creativitate? Poate ca este timpul sa luati cursuri de dans modern, sa pictati pe sticla, sa modelati lut sau sa calariti.

6. Invatati sa va relaxati. Oamenii relaxati sunt mai creativi si isi pot exprima gandurile cu mai multa usurinta. Invatati sa va eliberati de tensiune si de griji, cu atat mai mult cu cat ele nu ne ajuta cu nimic si nu ne rezolva problemele.

7. Muzica si filme. Muzica si filmele ii inspira pe multi sa scrie mesaje de marketing, sa scrie romane, sa scrie versuri, sa compuna discursuri si nu numai.


Mult succes!

sursa foto: www.sxc.hu



Tags: creativitateoriginalitatecreativitatestrategii creativitatestrategii originalitate

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]