Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Agentie de recrutare si plasare de nutritionisti!

de Ilinca Dobrescu 09 Iul. 2013 3762
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Nutritionistii sunt profesionistii pentru ale caror servicii exista cereri din ce in ce mai mari. In prezent, sa tii o simpla dieta descoperita pe net nu mai reprezinta o optiune pentru numeroase romance. Ne dorim ajutorul unui profesionist care sa ne realizeze un program de care sa ne tinem cu sfintenie.

Nutritionistul iti poate oferi sfaturi si tehnici care te pot ajuta sa iti recapeti sanatatea si aspectul fizic tineresc in cat mai putin timp cu putinta. Desigur, nutritionistii nu sunt profesionisti la care apeleaza oricine.

In mod clar, serviciile nutritionistilor se adreseaza celor ce detin venituri peste medie. Deja descoperim o audienta-tinta careia ne putem adresa cu siguranta si pe timp de criza! Criza nu va da inapoi acesti clienti de la utilizarea acestor servicii de ultima generatie in materie de slabire!

O idee de afacere potrivita pentru 2013 este agentia de recrutare si plasare de nutritionisti. Realizam un website prin intermediul caruia sa cooptam nutritionisti si sa ii promovam catre clientii platitori.

Este ideal sa avem cativa nutritionisti acreditati, ale caror imagini sa le promovam prin intermediul acestui website. Fiecare nutritionist trebuie sa detina CV, diplome de acreditare, experienta de lucru si maniera in care isi ofera serviciile, programul de lucru, planul de tarife si marturii ale clientilor sai multumiti.

In mare este vorba despre o afacere destul de simpla si cu nevoi clare. Iata cativa pasi esential de parcurs pentru a face trecerea de la idee de afacere la afacere profitabila:

1. Realizati un plan de afaceri care sa sublinieze punctele centrale ale acestui proiect.
Ce calibru va avea aceasta afacere, cati angajati veti detine, veti porni afacerea pe cont propriu sau impreuna cu un partener de afaceri? Ce capital banesc va este necesar pentru start-up si perioada pana la atingerea pragului de rentabilitate?

2. Gasiti specialistii care sa va ajute sa va conturati imaginea agentiei dvs. Pe masura calitatii serviciilor oferite, va fi si nivelul de profitabilitate atins de afacerea dvs. Este nevoie de specialisti cu acreditare in domeniul lor de referinta, de la nutritionisti si contabili, la marketeri si programatori, webdesigneri si nu numai. Lucrati cu profesionisti si mizati pe calitate.

3. Incercati sa cercetati industria cu cat mai multa eficienta pentru a stabili ce servicii sunt cerute in prezent, ce trenduri au aparut in ultimii ani, ce preturi se practica, ce nume sonore exista in domeniu, care vor fi competitorii dvs cei mai acerbi, pe ce strategii veti miza pentru a va devansa concurentii si nu numai!


Iata doar cateva aspecte esentiale de retinut cu privire la aceasta idee de afacere. Investitiile pe care sa le infuzionati in mersul acestei afaceri nu vor fi doar de ordin financiar, ci si de timp, energie, motivatie, pasiune.

Mult succes si afaceri profitabile!


sursa foto: www.sxc.hu



Tags: afaceriagentie plasare nutritionistinutritionismafaceri nutritionisti

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Strategii de marketing: Care este rolul lor si cum te ajuta sa-ti cresti afacerile

de Bianca Tila
15 Feb 2024
"Arta si stiinta de a vinde" a devenit o definitie simpla pentru marketing, atunci cand Philip Kotler a incercat sa explice acest proces. Marketingul...

Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 6,8%

de Bianca Tila
13 Apr 2023
In primele doua luni ale anului curent, cifra de afaceri din industrie a crescut, comparativ cu perioada asemanatoare a anului trecut, in termeni...

Afaceri de sezon. Decoratiuni pentru Craciun

de Idei de afaceri
04 Dec 2023
Iti doresti sa creezi pentru familia si copiii tai o atmosfera de neuitat cu ocazia sarbatorilor de iarna? Esti talentat si creativ si vrei sa faci...

Stand mobil de sucuri naturale. Afaceri sanatoase

de Idei de afaceri
02 Nov 2022
Pe aleile parcurilor bucurestene (Cismigiu, Carol, tineretului etc.) intreprinzatori ingeniosi desfasoara o afacere extrem de simpla si de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]