Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ai nevoie de un instrument de marketing necostisitor si eficient? Solutia sta in networking!

de Maria Nicutar 27 Dec. 2012 3332
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Iata raspunsul pentru cei care inca mai cauta un instrument de marketing necostisitor si extrem de eficient. Eforturile de networking se dovedesc a fi din ce in ce mai fondate, mai ales acum, in era comunicarii, interactiunii, socializarii. Pe buna dreptate, cu totii avem nevoie de aceste elemente care sa ne asigure conexiuni importante pentru succces in cariera si in afaceri.

Un prim aspect de care trebuie sa ne ingrijim este cel reprezentat de riscul de a cadea intr-o extrema gresita. Spre exemplu, numerosi networkeri au impresia ca prin networking ar putea sa faca rost de conexiuni care sa le inlesneasca drumul catre profit si fara niciun fel de efort. Multi cred ca prin networking poti face rost de persoane care iti pot da acces usor la tot felul de oportunitati care sa iti aduca succes.

Iar ce este important de retinut este ca nimic nu este usor. Da, netowrking-ul te ajuta sa stabilesti conexiuni, insa lupta este una extrem de grea. Un client, un potential partener de afaceri, un expert pe care vrei sa il cooptezi, un specialist de care ai nevoie pentru a-ti creste afacerea sunt toti oameni la care ajungi destul de greu. Iar regulile sunt cat se poate de clare.

O simpla regula ne spune sa nu incercam sa vindem - orice ar fi de vanzare: idei de afaceri, afaceri, posturi, produse, servicii, concepte de afaceri samd. - din prima. Este esential sa incercam sa ajutam oamenii de care avem nevoie. Acesta este primul pas pe care sa il efectuam si prima regula de care sa tinem cont.

O alta regula este cea care ne spune sa nu plecam la vanatoare atunci cand alegem sa ne bazam pe networking. Nu incepeti sa va imprastiati cartile de vizita in dreapta si in stanga si nu tratati nicio posibila conexiune cu superficialitate. Mai presus de orice, orice relatie pe care o consolidati trebuie sa fie bazata pe valoare, valoare care sa vina din ambele partide.

Pentru cei care cauta un instrument de marketing care sa nu ceara investitii banesti mari, sesiunile de netorking sunt esentiale. Accesul se face, in cele mai multe cazuri, pe baza de taxa de intrare si aceasta reprezinta investitia baneasca de care discutam.

Un aspect esential de notat pentru ca orice sesiune de networking sa fie un succes, este cel reprezentat de compatibilitate! Asigurati-va de faptul ca participati la sesiunile potrivite si ca participantii sunt persoane de care aveti nevoie, posibili consumatori ideali, potentiali parteneri de afaceri, potentiali investitori si nu numai.


Mult succes si networking de calitate!



sursa foto: www.sxc.hu



Tags: networkingnetworking de calitatenetworking afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Trucuri de networking pentru antreprenorii tineri

de Octavian Dinu
26 Oct 2015
In cele sase luni de cand sunt fondatorul companiei non-profit MADE Microfinance, un program ce ofera servicii financiare persoanelor care nu se...

Afaceri de succes: 3 greseli de networking pe care trebuie sa le eviti!

de Victor Oancea
27 Feb 2014
Afacerile merg mai bine atunci cand noi, fondatorii lor, avem incredere deplina in ele. Nu stim sa va explicam care este ratiunea, insa functioneaza...

Secretele unui specialist in networking!

de Adela Simonescu
22 Apr 2013
Eforturile de networking pot face, de multe ori, diferenta clara intre afacere si ... vis in standby. Si asta pentru ca prin networking putem...

Urasti sesiunile de networking? Iata solutiile!

de Ilinca Dobrescu
04 Sep 2012
Sesiunile de networking reprezinta excelente oportunitati prin intermediul carora reusim sa ne promovam afacerile, produsele, serviciile, reputatia...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]