Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Angajati fericiti - strategia de marketing care functioneaza in mod real!

de Maria Nicutar 03 Feb. 2012 3936
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Angajatii nostri sunt, de fapt, stapanii nostri. Multi nu realizeaza cat de importanti sunt cei pe umerii carora apasa sarcinile si responsabilitatile prin indeplinirea carora facem rost de clienti, de profit, ne consolidam o imagine de top, o reputatie solida. Cautati strategii de marketing care sa functioneze in mod real? Iat-o pe cea mai eficienta!

Iata si cateva reguli de baza prin intermediul carora ne mentinem angajatii fericiti, performanti, eficienti, productivi:

1. Priviti-va angajatii ca pe clienti in cel mai adevarat sens. Angajatii ne aleg companiile, ni le evalueaza si aleg sa ramana sau nu alaturi de noi. In functie de modul in care ne conducem afacerile, ei vor lucra cu eficienta sporita, vor fi mai motivati si mai entuziasmati sa faca parte din echipele noastre de lucru.

2. Fiti alaturi de angajatii dvs, pentru afaceri profitabile, pentru afaceri de succes real. Oferiti-le sprijin total, ajutor si sentimentul ca si dvs faceti parte din echipa si impreuna puteti aduce compania pe maluri mai insorite.

3. Tineti-i la curent cu orice schimbari si cereti-le sfaturile, feeback-ul pe care va puteti baza pentru a va consolida echipa de lucru, pentru afaceri profitabile, pentru afaceri de succes real. Faptul ca sunt tinuti la curent cu toate modificarile care le afecteaza mersul in munca lor le da sentimentul ca sunt, cu adevarat, parte din echipa, ca sunt valorosi pentru dvs, ca ii respectati.

4. Utilizati tehnici de critica constructiva, nu critica negativa, pentru afaceri profitabile, pentru afaceri de succes real. Este normal sa va indrumati angajatii in directiile potrivite si sa le corectati mersul spre niveluri mai inalte de eficienta si performanta. Efectuati aceste sarcini cu cap, in mod inteligent si veti descoperi noi surse de motivatie din partea angajatilor dvs.

5. Oferiti beneficii reale pentru angajatii dvs si afacerile incep sa devina mai profitabile, de succes real. Nimic nu se compara cu o echipa de angajati fericiti, motivati, entuziasmati, patrunsi de energie pozitiva. Lucrurile incep sa se aranjeze mai eficient, sarcinile sunt indeplinite mai rapid si nivelurile profitabilitatii afacerilor dvs incep sa se mareasca in mod vizibil. Beneficiile pot fi de natura materiala, sub forma maririlor salariale, sub forma promovarilor, sub forma unui birou mai spatios, a unor conditii moderne de munca, a unor concedii prelungite, sub forma cadourilor sau a invitatiilor la un pranz de afaceri.


Tags: afaceriafaceri profitabileafaceri de succesangajati fericitistrategii eficiente de marketing

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Strategii de marketing: Care este rolul lor si cum te ajuta sa-ti cresti afacerile

de Bianca Tila
15 Feb 2024
"Arta si stiinta de a vinde" a devenit o definitie simpla pentru marketing, atunci cand Philip Kotler a incercat sa explice acest proces. Marketingul...

Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 6,8%

de Bianca Tila
13 Apr 2023
In primele doua luni ale anului curent, cifra de afaceri din industrie a crescut, comparativ cu perioada asemanatoare a anului trecut, in termeni...

Afaceri de sezon. Decoratiuni pentru Craciun

de Idei de afaceri
04 Dec 2023
Iti doresti sa creezi pentru familia si copiii tai o atmosfera de neuitat cu ocazia sarbatorilor de iarna? Esti talentat si creativ si vrei sa faci...

Stand mobil de sucuri naturale. Afaceri sanatoase

de Idei de afaceri
02 Nov 2022
Pe aleile parcurilor bucurestene (Cismigiu, Carol, tineretului etc.) intreprinzatori ingeniosi desfasoara o afacere extrem de simpla si de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]