Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum poti face bani pe YouTube ascultand muzica ta preferata

de Andrioae Ruxandra 17 Iul. 2014 6172
4 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Site-ul YouTube este accesat de mai mult de un miliard de oameni pe luna, si asta inseamna o audienta extrem de mare. Daca vrei sa faci bani online, una dintre caile pe care trebuie sa le parcurgi pentru a-ti indeplini visul este sa devii mai activ pe YouTube.

 
In cazul in care te intrebai cum este posibil sa faci bani pe YouTube, ar trebui sa stii ca te poti folosi de clipurile de pe YouTube folosind diverse strategii: reclame, marketing afiliat etc. Trebuie, deci, sa ai trafic. Traficul iti va aduce un venit decent de pe urma continutului de pe blog sau website, iar acest lucru este valabil si in cazul YouTube. 
 
Reclamele Google Adsense
 
Prin afisarea reclamelor inainte sau pe parcursul clipurilor poti face profit; aceste reclame se deruleaza in timpul clipurilor si tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti faci un cont gratuit pe Google Adsense. Un beneficiu major consta in faptul ca nu trebuie sa cauti advertiseri, pentru ca Google se ocupa de asta.
 
Link-urile afiliate
 
Alta metoda cu impact este sa adaugi link-uri afiliate in interiorul descrierii clipului. Aceasta strategie functioneaza daca clipul tau are legatura cu acelasi produs pe care tu il promovezi ca fiind afiliat. Vei primi un comision de fiecare data cand un user va accesa clipul si, odata ce vei avea trafic, iti vei mari considerabil veniturile.
 
Vanzarea privata a reclamelor
 
Poti alege sa ignori Google Adsense si sa vinzi reclame direct advertiserilor. Reclamele private aduc mai multi bani per vizualizare decat reclamele de la Google Adsense. 
 
Vanzarea link-urilor
 
Daca nu ai un marketing afiliat, atunci poti vinde link-uri in textul descrierii clipului. Practic, esti platit sa pui link-uri pe website-urile sau blogurile altora.  
 
Promoveaza-ti propriile produse si servicii
 
Daca desfasori o afacere care ofera produse si servicii, poti atrage mai multi clienti creand clipuri video care promoveaza produse.
 
Vanzarea canalului tau de YouTube
 
Poti proceda ca un blogger: sa vinzi sau nu site-ul dupa ce il intretii. Suporturile care atrag motoarele de cautare sunt mai plauzibile decat vizitele abonatilor.
 
Sursa: www.mytopbusinessideas.com
 


Tags: afaceriidei de afaceriyoutubemuzicaclipuri youtubemarketingpromovare

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4 din 5 - 5 voturi.

Articole conexe

Influencer marketing: ce inseamna si cum poti dezvolta o strategie

de Bianca Tila
04 Dec 2023
In urma cu un deceniu, scena marketingului cu influente era limitata la celebritati si cativa bloggeri dedicati. In prezent, retelele sciale au creat...

YouTube lanseaza facilitati noi pe desktop

de Bianca Tila
07 Aug 2023
Abonatii YouTube Premium pot utiliza noua facilitate de streaming "1080p enhanced" si pe desktop-uri, dupa lansarea pe mobil. In urma cu patru...

Strategii de marketing: Care este rolul lor si cum te ajuta sa-ti cresti afacerile

de Bianca Tila
15 Feb 2024
"Arta si stiinta de a vinde" a devenit o definitie simpla pentru marketing, atunci cand Philip Kotler a incercat sa explice acest proces. Marketingul...

Youtube testeaza un produs pentru jocuri online

de Bianca Tila
26 Iun 2023
YouTube testeaza la nivel intern un produs pentru jocuri online, conform unui e-mail trimis angajatilor companiei-mama Google. Testarea la nivel...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]