Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum redactam mesaje de vanzare eficiente?

de Matei Antonescu 09 Sep. 2011 4120
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Mesajele de vanzare sunt unelte incredibil de puternice care ne ajuta sa ne crestem nivelul vanzarilor in mod considerabil. Mesajele de vanzare au nevoie de cateva reguli pe baza carora sa livreze cel mai bun rezultat, cele mai bune informatii si cele mai eficiente apeluri la actiune catre cititorii lor. Iata cateva reguli de care sa tineti cont atunci cand va redactati mesajele de vanzare:

1.    Mesajele de vanzare au nevoie de ajutorul specialistilor in domeniu. Nu ezitati sa cooptati advertiseri si marketeri care s-au ocupat de lansarea si promovarea produsului.

2.    Alcatuiti studii de piata si analize de marketing, pe baza carora sa puteti cunoaste cu adevarat carui set de clienti va adresati. Sunt tineri, seniori, barbati, femei, someri, oameni bogati? Orice diferenta se imprima si trebuie sa se regaseasca in alcatuirea mesajului de vanzare.

3.    Mesajele de vanzare nu trebuie redactate prea aglomerat, cu o prea mare aglomerare de informatii. Alcatuiti un plan al mesajului de vanzare si introduceti toate informatiile pe care le detineti despre produsul sau serviciul pe care incercati sa il promovati.
Apoi incepeti sa eliminati toate datele care nu sunt indeajuns de interesante, atractive, care nu imprima un impact puternic asupra cititorilor sau care se concentreaza pe caracteristici in loc sa se concentreze pe beneficii. Tineti minte ca beneficiile conteaza in ochii cititorilor!

4.    Mesajele de vanzare au nevoie de fraze si propozitii in alcatuirea carora sa includem multe adjective. Acestea sunt singurele care pot da culoare unui mesaj, unei fraze, unei propozitii si sunt singurele care pot face cititorii sa isi imagineze in mod efectiv ce incercam sa le transmitem.

5.    Mesajele de vanzare au nevoie de un limbaj perfect sincronizat cu profilul consumatorului ideal, al consumatorului care ne reprezinta audienta careia ne adresam de fapt si de drept. Limbajul trebuie sa fie unul liber, fluent, sa curga in mod logic. Nu includeti elemente de jargon atunci cand nu este cazul si folositi simplitatea inainte de toate.




Tags: mesaj de vanzareafacerivanzare

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Strategii de marketing: Care este rolul lor si cum te ajuta sa-ti cresti afacerile

de Bianca Tila
15 Feb 2024
"Arta si stiinta de a vinde" a devenit o definitie simpla pentru marketing, atunci cand Philip Kotler a incercat sa explice acest proces. Marketingul...

Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 6,8%

de Bianca Tila
13 Apr 2023
In primele doua luni ale anului curent, cifra de afaceri din industrie a crescut, comparativ cu perioada asemanatoare a anului trecut, in termeni...

Afaceri de sezon. Decoratiuni pentru Craciun

de Idei de afaceri
04 Dec 2023
Iti doresti sa creezi pentru familia si copiii tai o atmosfera de neuitat cu ocazia sarbatorilor de iarna? Esti talentat si creativ si vrei sa faci...

Stand mobil de sucuri naturale. Afaceri sanatoase

de Idei de afaceri
02 Nov 2022
Pe aleile parcurilor bucurestene (Cismigiu, Carol, tineretului etc.) intreprinzatori ingeniosi desfasoara o afacere extrem de simpla si de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]