Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa faci sa iasa bani din afacerea ta online. 5 aspecte esentiale de care sa tii cont

de Florin Amariei 29 Aug. 2018 5570
4.5 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In Romania anului 2018, piata tranzactiilor online a sarit de 12 miliarde de euro, fiind in crestere fata de anul anterior cu peste 20%!

Totusi, administrarea unui magazin online nu este "o joaca", asa cum poate parea la inceput. Insa, daca tii cont de cateva aspecte-cheie, poti face profit de pe urma afacerii tale. 
 
Iata cateva aspecte importante pe care nu trebuie sa le neglijezi:
 

1. Fereste-te de capcane legislative

Cunosti toate reglementarile prin care Codul Fiscal sau Codul Civil iti ingradesc activitatea desfasurata online?
 
Esti constient de efectul devastator al unei asemenea amenzi asupra afacerii tale?
 
Un lucru e clar: NU poti fi in acelasi timp si manager care se ocupa profitabil de afacerea lui, si fiscalist, si jurist! Insa, poti ajunge sa cunosti legislatia, pe intelesul tau si in interesul tau.
 
Pe piata tocmai a aparut o lucrare unica, ce aduna la un loc toate informatiile care-ti sunt necesare pentru a-ti proteja afacerea online! (...click aici pentru informatii suplimentare despre lucrare >>)
 
Lucrarea se numeste Capcanele comertului online si iti ofera toate informatiile de care ai nevoie, plus exemple, studii de caz, decizii fiscale si penale ale instantelor de judecata.

comert online
 
Practic, te scapa de amenzile care pot atinge si 25.000 lei!
 
Nu rata informatiile care te ajuta sa supravietuiesti in mediul online ...click aici >>
 
 

2. Foloseste-te de tehnologie pentru a maximiza succesul

Ideea de a stapani tehnologia iti poate da mari batai de cap. Insa trebuie sa stii ca este un factor esential pentru a avea suces in afaceri si iti poate eficentiza munca. Aceasta iti permite sa consolidezi diverse sarcini si astfel te poti concentra pe productie. Angajeaza oameni care se pricep la aceste aspecte si vei avea doar de castigat!

 

3. Studiaza-ti concurenta

Orice afacere de succes isi cunoaste concurentii si se familiarizeaza cu atuurile si slabiciuniile lor. Cu cat stii mai multe despre ei, cu atat e mai bine pentru afacere ta. Documenteaza-te ce vand, care sunt preturile, adresele de web si reputatia lor. Trebuie sa stii cu cine concurezi astfel incat sa aduci ceva nou in industrie.
 
Acest lucru este intotdeauna important in afaceri, cu atat mai mult in online unde competitia este acerba.
 
 

4. Castiga increderea utilizatorilor

Afisarea pe website a premiilor obtinute in timp de businessul tau conduce la cresterea credibilitatii, mai ales daca acestea sunt decernate de organizatii sau autoritati recunoscute.
 
De asemenea, obtinerea si etalarea de certificari pentru afacere sau pentru angajati pe website-ul companiei reprezinta o buna cale de crestere a increderii in aceasta;
 
Mai mult, poti sa creezi un blog pentru afacerea ta si sa postezi regulat articole de interes pentru clientii tai. Foloseste intelept retelele sociale, asculta ceea ce au de spus clientii tai, comunica cu ei intr-o maniera transparenta si autentica.
 
 

5. Fii perseverent

Succesul in online nu va veni peste noapte. Perseverenta este o trasatura pe care trebuie sa o ai in lumea afacerilor. Implementeaza strategii pentru dezvoltare si asigura-te ca planurile de executie sunt bine definite.
 
Fii rabdator, consecvent si perseverent si vei vedea rezultatele in timp. Trebuie sa ai in vedere ca majoritatea afacerilor au nevoie de cel putin trei ani inainte de a obtine un profit.
 


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: baniafacere onlinecomert onlinecapcane comert online

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 5 - 5 voturi.

Articole conexe

Este suficient sa investesti bani intr-un brand pentru a crea valoare?

de Idei de afaceri
06 Oct 2017
Conform informatiilor raportului de piata Brand Finance Romania 50 din 2017, cele mai valoroase zece branduri romanesti insumeaza o valoare de...

3 idei legate de Internet prin care sa economisesti bani in afaceri

de Mircea Dragnea
25 Mar 2015
Cand ai un buget restrans (si care este acel antreprenor care sa nu aiba asa ceva?), este neaparat necesar sa economisesti si sa calculezi cu atentie...

Cum poti face bani pe YouTube ascultand muzica ta preferata

de Andrioae Ruxandra
17 Iul 2014
Site-ul YouTube este accesat de mai mult de un miliard de oameni pe luna, si asta inseamna o audienta extrem de mare. Daca vrei sa faci bani online,...

Marketing digital si comert online: ICEEfest, festivalul international la Bucuresti

de Ilinca Dobrescu
25 Feb 2014
ICEEfest este festivalul international care aduce la Bucuresti nume celebre din industriile comertului online si marketing digital din intreaga lume....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]