Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce iti pierzi cei mai buni angajati?

de Ilinca Dobrescu 11 Nov. 2013 2815
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Fiindca nu te-ai tinut de promisiunile facute in momentul in care i-ai angajat. Si fiindca nu i-ai lasat sa ocupe pozitiile cele mai potrivite. Iata doar doua dintre motivele pentru care numeroase afaceri isi taie singure din sansele de succes, pierzand oameni buni, angajati de calitate, profesionisti care dovedesc niveluri inalte de eficienta si productivitate.

Pentru oamenii de afaceri care cauta in mod continuu sa investeasca inteligent, cea mai buna directie este cat se poate de clara: Investiti in oameni de calitate, in profesionisti de calibru!

Aceasta orientare este deja cat se poate de clara pentru cei mai faimosi oameni de afaceri din intreaga lume. Aflam ca managerii si directorii reprezinta motivul de scandal si lupta, conflicte si procese intre cele mai puternice companii din lume. Nu se mai lupta pentru firme si companii cat se lupta pentru oamenii care ar putea sa le construiasca in cativa ani de zile!

Si pentru ca nu vrem niciodata sa ne pierdem oamenii de calitate care ne pot ajuta sa ne profitabilizam afacerile, haideti sa privim catre cateva dintre cele mai comune motive care ar putea sa ne duca in pierdere:

1. Promitem mult si livram putin?
Mare greseala pe care multi oameni de afaceri o comit. Pentru a atrage un om bun in echipa noastra, multi dintre noi suntem in stare sa promitem si luna de pe cer. Mai dificila devine situatia in care angajatul realizeaza ca promisiunile noastre nu se vor concretiza prea curand. Usa este deschisa si sa nu va asteptati sa nu o foloseasca. Daca este un angajat bun, isi cunoaste valoarea si va migra catre un angajator care isi va tine promisiunile!

2. Nu stim sa ne motivam oamenii! Din pacate, prea putini sunt oamenii de afaceri si managerii care inteleg importanta strategiilor de employee service si de motivare a echipelor. Nu este de ajuns sa iti feliciti angajatii cu ocazia obtinerii unor rezultate exceptionale si acordarea de bonusuri salariale la rastimuri. Exista o serie complexa de strategii si tehnici prin intermediul carora sa poti sa iti ajuti oamenii sa isi canalizeze eforturile si energia catre rezultate uimitoare.

Angajatii tai iti vor fi recunoscatori pentru progresele uimitoare pe care le fac. Ii ajuti sa isi demonstreze cat de capabili si talentati sunt si acest lucru cantareste mai mult decat 10 salarii oferite ca bonus!


Mult succes si employee service de top!

sursa foto: freegreatpicture.com




Tags: employee serviceangajatiangajati valorosicompanii employee service

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Schimbare de perspectiva. Angajatii prefera companiile, nu statul

de Florin Amariei
03 Mai 2019
Salariile din sectorul public par a creste incontinuu fara oprire, insa tinerii angajati romani nu se mai bat pentru posturile pe care statul le are...

Paula Dobrescu, femeia de afaceri care ruleaza anual 18 milioane de euro cu 36 de angajati

de Adela Simonescu
01 Apr 2014
Paula Dobrescu este fondatoarea primei agentii de turism din Romania, dedicata segmentului corporate. Business Travel are astazi 36 de angajati si se...

3 strategii utile in motivarea angajatilor!

de Ilinca Dobrescu
14 Ian 2014
Punem accent deosebit pe acest subiect pentru ca de maniera in care ne motivam angajatii depinde si viteza cu care vom reusi sa trecem pragul de...

Ce cadouri le faci angajatilor tai? Iata cateva idei bune!

de Ilinca Dobrescu
18 Dec 2013
Avem deja enorm de multe idei de cadouri pentru angajatii nostri. Evident, unii dintre noi deja au cumparat cadourile si deja ne pregatim sa le...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]