Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ghiduri care te pot ajuta sa pornesti o afacere profitabila in 2013!

de Matei Antonescu 26 Apr. 2013 3271
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile devin profitabile in timp, stim asta deja. Si stim ca exista eforturi foarte mari ce trebuie depuse pentru ca o afacere sa devina profitabila. Se intampla dupa numeroase greseli si numeroase infrangeri. Descoperi obstacole si probleme, lipsuri si greseli la tot pasul.

Si multi sunt cei dati inapoi de teama ca nu vor putea sustine proiectele pe care le vor prelua si care se vor dovedi a fi mai complexe decat si-au imaginat vreodata.

Cu toate acestea, nu toti vor proceda asa. Exista si antreprenori care vor face tot posibilul si vor depune toate eforturile pentru ca proiectele sa fie puse in aplicare cu minim de riscuri si cu sanse maxime de reusita.

Si o solutie este sa avem acces la informatiile oferite de cei care cunosc afacerile in cauza mai bine ca oricine. Acestia sunt in masura sa ne ofere date pe care noi sa ne bazam pentru ca lucrurile sa mearga cat mai lin, cu cat mai putine greseli si cu cat mai putine cheltuieli!

De aceea noi va oferim cateva ghiduri esential de consultat de catre persoanele care au de gand sa isi porneasca afaceri in viitorul apropiat:

Afaceri cu investitii banesti moderate - Confectionarea lumanarilor handmade! Este vorba despre o afacere pe care o putem porni la domiciliul personal si pe care o putem administra cu eforturi cat mai mici cu putinta. In mare, vindem cat producem si in ritmul posibilitatilor!

Afaceri cu investitii banesti moderate sau mari - Cultivarea ciupercilor Champignon. Aveti doua variante posibile pentru a lansa aceasta afacere. Puteti sa demarati o afacere prin intermediul unui capital banesc mai redus daca alegeti ca locatie de cultura o hala deja existenta, o mica pivnita sau un grajd nefolosit. In cazul in care doriti sa intrati in industrie cu toate panzele sus, cu posibilitatea de a obtine productii intensive, atunci este clar nevoie de capital banesc mai solid!

Afaceri agricole in 2013 cu arbusti fructiferi cultivati in sistem ecologic. Si in acest caz puteti opta pentru mai multe planuri financiare. O astfel de afacere se poate demara cu ajutorul unui teren agricol de suprafata redusa sau pe un teren agricol care sa va ajute sa intrati in competitie cu marii jucatori din domeniu.

Afaceri de succes cu arbori Paulownia. Arborii Paulownia sunt si ei extrem de interesanti pentru investitorii romani si cei straini. Sa nu neglijam faptul ca lemnul lor este unul extrem de valoros, fiind utilizat pentru confectionarea de piese de mobilier extrem de scumpe, iahturi, avioane usoare si instrumente muzicale rare!

Afaceri de viitor cu Goji, Aronia si merisoare! Daca vrem sa identificam idei de afaceri de viitor sigur, atunci sigur discutam si despre fructele care se vand rapid si la preturi extrem de ridicate. Goji, Aronia si merisoarele sunt fructe cu un continut bogat in antioxidanti si de aici si interesul de a le include in dieta zilnica.

Mai multe idei de afaceri de viitor sigur sunt disponibile aici, la oferta speciala din partea Iepurasului de Paste!

Mult succes si afaceri profitabile!



Tags: idei de afaceriafaceri de viitoridei de afaceri de viitoridei afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Noua generatie. Noile idei de afaceri

de Idei de afaceri
25 Oct 2022
Afacerea cu baloane poate ajunge la nivelul urmator. Aceasta idee de afacere este una distractiva si creativa pentru tineri, mai ales daca in...

Idei de afaceri geniale - Freeosk, vending machine-ul care iti ofera mostre gratuite in schimbul informatiilor dorite

de Maria Nicutar
02 Oct 2013
Vrei o mostra gratuita? Se poate daca ai card de loialitate si daca imi poti oferi cateva informatii pe care retailerii cu care am contract le...

18 afaceri de viitor, afaceri de inceput anul acesta!

de Matei Antonescu
04 Iul 2013
Anul acesta ne axam pe afacerile cu sanse maxime de succes. Nu avem de gand sa dam gres cu afaceri in care sa investim cand banii sunt din ce in ce...

6 idei de afaceri inspirate din ... vegetarianism!

de Matei Antonescu
05 Feb 2013
Vegetarienii reprezinta o noua specie de oameni. Sunt oameni pe care ii respectam pentru decizia luata, ii invidiem cu cea mai mare tarie, incercam...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]