Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Iti lansezi afacerea? Cum dai sfoara-n tara?

de Silviu-marian Banila 15 Apr. 2016 5565
4.32 din 11 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Poate cel mai important lucru, pe langa pricepere si furnizori buni de materie prima, este sa te promovezi, pentru a avea clienti.

Si, pentru asta, trebuie sa faci cateva lucruri simple. In primul rand, este necesar sa existi pe internet, altfel nu existi deloc. Asadar, trebuie sa faci un website cu prezentarea afacerii tale, cu oferta ta si cu modalitatile de contact.

Poti atrage clienti pe internet postand oferta ta pe site-uri specializate sau discutand pe forumurile de profil. Pentru inceput, poti folosi o platforma de blogging, care este gratuita.

Website-ul tau trebuie sa fie foarte bine optimizat din punct de vedere SEO, pentru ca atunci cand cineva cauta pe cuvinte cheie,motorul de cautare sa ii returneze printre primele rezultate site-ul tau.

De asemenea, te poti folosi de retelele de socializare precum Facebook sau Twitter sau Hi5 pentru a atrage cititori si clienti.

In afara de internet, iti mai poti promova afacerea tiparind pliante, afise sau mergand la evenimente, cum ar fi expozitii sau targuri. Chiar daca nu reusesti sa obtii un stand acolo, poti sa imparti carti de vizita si materiale promotionale celor veniti la targ.

Pentru a-ti maximiza sansele de profit, ai putea sa ai si o linie de produse care sa se vanda separat, insa in acest caz ai avea o concurenta serioasa din partea unor firme specializate in asa ceva.

Pentru inceput, este bine sa pregatesti produsele, pentru ca apoi sa le fotografiezi si sa le incluzi atat pe site, cat si intr-un album-portofoliu.




Tags: promovareclientiproduseafacere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.32 din 5 - 11 voturi.

Articole conexe

Ce nevoi au clientii mei?

de Idei de afaceri
17 Apr 2023
Cei mai buni dintre antreprenorii de pe piata se vor centra pe directii de actiune ce au in prim-plan eforturile de satisfacere a clientului. Un...

Caracteristicile esentiale ale berii artizanale. O afacere de succes

de Idei de afaceri
21 Nov 2023
Berea artizanala este cunoscuta si sub numele importat ca atare, "craft beer". Noi ne vom referi la termenul simplu "bere", un produs de fermentatie...

Oficii postale cu supermarket. Posta Romana a incheiat un parteneriat cu Auchan pentru vanzarea de produse in oficiile din tara

de Ana Ghiarasim
06 Mai 2022
Auchan Retail Romania si Posta Romana au incheiat un parteneriat pentru vanzarea de produse alimentare si nealimentare in incinta oficiilor postale...

Incepe o afacere cu flori in ghiveci. Cum sa te impui pe piata si sa obtii profit

de Idei de afaceri
01 Mar 2024
Pe cat de mare este oportunitatea de a demara o afacere cu flori, pe atat de atenti trebuie sa fie noii antreprenori la conditiile comerciale...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]