Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

LinkedIn a lansat aplicatia Job Search

de Alexandra Popescu 25 Iun. 2014 3213
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pentru mai mult de 40% din utilizatorii care folosesc deja telefonia mobila pentru a cauta joburi pe LinkedIn, compania a lansat o aplicatie independenta numita Job Search pentru a eficientiza procesul.

 
In loc de navigare pe Twitter sau verificarea contului de Facebook in timp ce astepti tot mai mult cafeaua, LinkedIn spera ca doritorii unui loc de munca vor utiliza timpul pentru a cauta locuri de munca. Poti "sa gasesti, sa cercetezi si sa aplici pentru urmatoarea oportunitate pentru a maximiza momentele tale libere", mentiona compania intr-o postare pe blog.
 
In timp ce aplicatia include caracteristici utile, cum ar fi filtre de cautare de locuri de munca (pentru nivel, industrie si locatie), notificari (inclusiv atunci cand un recrutor a vazut aplicatia ta sau daca un job este pe cale sa expire) si recomandari bazate pe pozitiile anterior vazute, cea mai mare remiza putand fi alegerea ta.
Spre deosebire de activitatea de pe site-ul LinkedIn, ceea ce faci pe aplicatie nu va fi facut public sau impartasit cu reteaua.
 
"Ne-am prins. Poate fi greu sa cauti locuri de munca in timp ce esti la birou, nu mai vorbim de o potentiala conversatie cu seful tau actual", se arata intr-un post de pe blog.
"Scopul nostru este de a ajuta sa facem acest proces mai usor pentru tine si sa te ajute sa fii discret", au mai declarat cei de la LinkedIn.
 
Deoarece aplicatia este conceputa exclusiv pentru listarea locurilor de munca, poti cauta in pace, fara a fi distras de tot mai multe caracteristici specifice LinkedIn, incluzand stiri sau postari, sau de abilitatea de a lua in considerare profilul tau (in termeni de vizualizari) fata de alte profiluri din reteaua ta.
 
Aplicatia este valabila pentru utilizatorii de iPhone din SUA si poate fi descarcata din App store. O versiune Android pentru utilizatorii care folosesc acest sistem de operare va fi valabila mai tarziu in acest an. Cu siguranta va fi disponibila si in Romania cat mai curand.
 
LinkedIn este site-ul popular pentru cei care isi cauta locuri de munca, dar si pentru companii sau antreprenori care vor sa se faca remarcati. Spre deosebire de Facebook, Twitter sau alte pagini social media, LinkedIn este unul cat se poate de serios, fiind destinat doar carierei. Un mare avantaj este ca ofera posibilitatea crearii unui CV, fiind chiar pagina de profil a utilizatorului. In Romania, LinkedIn nu este chiar atat de popular, cum nici Twitter nu este, insa, cu siguranta, in urmatoarea perioada tot mai multi doritori de locuri de munca, si nu numai, il vor accesa. 
 
LinkedIn este, de asemenea, site-ul unde companiile isi publica diferitele activitati si poate reprezenta un site perfect pentru crearea unui brand personal. Spre deosebire de alte platforme pe care se gasesc oferte de munca, pe LinkedIn poti vedea exact cu ce se ocupa compania sau compania poate vedea exact cu cine sta de vorba, sunt afisate activitatile anterioare, care ajuta in luarea unei decizii.
 
Sursa: entrepreneur.com
 


Tags: aplicatiilinkedinjob searchjoblocuri de muncaoferte de muncabrand personal

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Apple lucreaza la mai multe aplicatii de VR/AR

de Bianca Tila
06 Iun 2022
Pe langa ultimile ajustari pentru viitoarea casca de realitate mixta a companiei, Apple lucreaza si la suportul software al acesteia. Alaturi de...

Romanii isi cauta noi locuri de munca vara

de Florin Amariei
05 Aug 2019
Companiile din Romania anunta ca primesc cu 18% mai multe CV-uri fata de luna aprilie, asadar romanii prefera sa isi schimbe locul de munca pe timp...

FOKUS Jobs este cea mai noua platforma de recrutare din Romania. Ce avantaje aduce angajatorilor si candidatilor

de Marinache Paula
03 Apr 2017
Nu este deloc usor sa gasesti primul tau loc de munca, imediat dupa ce ai absolvit facultatea, in conditiile in care toti angajatorii cauta persoane...

Cele mai noi anunturi de angajare sunt publicate zilnic pe FOKUS Jobs - o noua platforma de recrutare

de Botezatu Razvan
30 Mar 2017
Recrutarea angajatilor a devenit in 2017 o mare provocare pentru cei mai multi angajatori, iar problema pleaca inca de la nivelul de baza: unde ii...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]