Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Meet the MAN. 5 evenimente marca Femei in Afaceri

de Ilinca Dobrescu 20 Feb. 2014 2522
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Organizatia Femei in afaceri promoveaza o noua serie de evenimente de business in perioada februarie-iunie 2014. Sunt evenimente de business networking adresate antreprenoarelor care mizeaza pe dezvoltarea abilitatilor si competentelor necesare pentru consolidarea unei afaceri durabile.

„Ne dorim sa oferim participantelor aceleasi beneficii de care s-au bucurat si pana acum, dar cu o schimbare ce va aduce o perspectiva fresh in comunitatea Femei in Afaceri, de aceea, in prima parte a acestui an, speakerul fiecarui eveniment va fi un barbat”,  explica Alice Botnarenco, fondatoare si presedinte Femei in Afaceri, intr-un comunicat remis Incont.ro.

Iata si Calendarul Evenimentelor:

Marti, 25 februarie 2014 – Speaker: Sergiu Negut, Managing Partner Mindit & Associate Dean Maastricht School of Management Ratiu. Sergiu Negut este consultant cu experienta solida in budgeting si crearea de strategii, Angle Investor, membru in consiliul de administratie si CEO pentru mai multe afaceri locale, cea mai cunoscuta fiind frufru.
De asemenea, Sergiu Negut a fost timp de 6 ani Director Executiv si membru in consiliul de administratie al retelei private de sanatate Regina Maria.
Tema: Antreprenoriatul – scoala sau experienta?


Marti, 18 martie 2014 – Speaker: Andrei Manea, Business Development Manager Concept24, cu experienta de peste 9 ani in antreprenoriat.
Tema: Comunicarea eficienta in online


Marti, 15 aprilie 2014 – Speaker: Florin Campeanu, CEO Rentrop&Straton, cu 15 ani de experienta in publishing si peste 10 ani in domeniul marketingului digital. Florin Campeanu coordoneaza activitatea Fokus Digital Services, agentie de servicii de programare, web design, branding & identitate vizuala, SEO, Google AdWords.
Tema: Marketing in era digitala


Marti, 20 mai 2014 – Speaker: Alexandru Negrea, Head of Facebook Department la Spada. Alexandru Negrea este si trainer in cadrul Social Media Schiil si timp de doi ani a fost Social Media Manager pentru BCR.
Tema: Promovarea afacerii pe Facebook


Marti, 17 iunie 2014 – Speaker: Mihai Stanescu, Coach. Este fondatorul companiei RoCoach, prima companie specializata in servicii exclusive de coaching de nivel premium in Romania.
Tema: Cresterea cifrei de afaceri: tactici si riscuri





Tags: meet the manconferinte businessevenimente businessevenimente afacerinetowrking afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]