Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Promotions 360 - Primul eveniment local de marketing dedicat promotiilor

de Victor Oancea 23 Iul. 2011 6973
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pe data de 5 octombrie 2011 ne vom delecta cu prima editia Promotions 360, singura conferinta locala de marketing dedicatra promotiilor. Evenimentul se adreseaza marketerilor si advertiserilor si va aduce impreuna specialisti si profesionisti care vor dezbate cele mai noi tendinte din domeniu.

Conferinta va veni cu informatii referitoare la cele mai noi tactici si aplicatii din domeniu si studii de caz relevante pentru a intelege eficienta si rezultatele promotiilor si modul in care pot fi implementate in avantajul produsului si companiei.

Evenimentul Promotions 360 este organizat de compania Evensys si va aduce impreuna specialisti ce vor trata cele mai noi tendinte din marketing si strategii pentru o integrare de succes a promotiilor in planul de marketing. Promotions 360 este dedicat comunitatii de profesionisti din marketing, FMCG si retail si isi propune sa le ofere multiple oportunitati de invatare si networking.

In ultimii ani, promotiile au acaparat mediul marketing-ului si s-au propulsat ca adevarate unelte prin care se lanseaza campanii de markekting eficiente. Promotiile pun accentul pe atragerea consumatorului si pe o mai mare expunere a brandului companiei in cauza. Jucatorii din retail si marii producatori si furnizori de servicii sunt nevoiti sa foloseasca diverse tactici pentru a castiga expunere pentru brand sau companie fata de concurenta, dar si pentru a-si mari baza de clienti, venind, astfel, cu oferte mai bune si avantajoase.

Promotiile actioneaza ca un factor ce determina cresterea cererii pentru un produs intr-un interval de timp pre-stabilit. Promotiile aduc laolalta diverse activitati de comunicare ce incearca sa ofere valoare aditionala sau sa determine clientii sa generze vanzari rapide. Aceste eforturi pot stimula interes pentru produs, testarea sau chiar achizitionarea acestuia.

Promotiile sunt de mai multe tipuri, prin cele mai populare in momentul de fata fiind:voucherele si ofertele speciale, cardurile de loialitate si cupoanele de reducere, group buying, ofertele si concursurile implementate prin social media.

Cine participa la acest eveniment? In principiu este vorba de Marketing Directors, Brand Managers, Marketing Specialists, Planning Directors, Strategy Directors si practicieni din advertising.

sursa : www.comunicatedepresa.ro



Tags: promotiipromotions 360evensysmarketingadvertising

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Influencer marketing: ce inseamna si cum poti dezvolta o strategie

de Bianca Tila
04 Dec 2023
In urma cu un deceniu, scena marketingului cu influente era limitata la celebritati si cativa bloggeri dedicati. In prezent, retelele sciale au creat...

Strategii de marketing: Care este rolul lor si cum te ajuta sa-ti cresti afacerile

de Bianca Tila
15 Feb 2024
"Arta si stiinta de a vinde" a devenit o definitie simpla pentru marketing, atunci cand Philip Kotler a incercat sa explice acest proces. Marketingul...

Marketingul ecologic. Cum poate fi folosit?

de Idei de afaceri
31 Ian 2024
Marketingul ecologic constituie o notiune prin care se intelege optimizarea politicii de intreprindere si de marketing in stransa corelatie cu...

Afaceri cu trandafiri. Plan de marketing eficient

de Idei de afaceri
12 Oct 2023
Trandafirii contin substante active importante precum: ulei volatil, tanin, derivati flavonici, aldehide terpenice, nerol, citroneol, zaharuri,...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]