Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Stefan Iordache cedeaza actiunile sale 2Parale catre Mediafax Group

de Ilinca Dobrescu 27 Sep. 2013 2776
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Mediafax Group urmeaza sa preia un procent din actiunile 2Parale, prima si cea mai importanta reteta de afiliere din tara. Tranzactie urmeaza sa se finalizeze pana la sfarsitul acestui an, moment in care actiunile detinute de Stefan Iordache vor trece in portofoliul Mediafax Group.

La runda de investitii participa si Sergiu Negut ,partener Wanted Transformation, ex- Deputy CEO & Board member Regina Maria. Acesta va deveni actionar minoritar si membru in board. Dorin Boerescu ramane CEO si actionar majoritar, noteaza Wall-Street.


"In viitorul apropiat vor mai exista tranzactii, ramane sa le anuntam. Ne-am miscat destul de repede cu Mediafax Group, interesul lor era mai vechi", informeaza Dorin Boerescu pentru Wall-Street.ro.

Directorul general al Mediafax Group a evidentiat faptul ca pentru Mediafax Group, partea de comert online reprezinta un interes strategic, fiind si o componenta importanta pentru ca mersul afacerii sa fie in concordanta cu cerintele actuale ale industriei.

"Succesul 2Parale in acoperirea pietei, eforturile lor in educarea partenerilor, atat magazine, cat si afiliati, precum si echipa de management ne-au convins sa ne alaturam si sa punem umarul la cresterea acestui business”, a notat pentru Wall-Street Orlando Nicoara, director general Mediafax Group.





Tags: 2paralemarketing afiliereafiliere2parale

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]