Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 5 reguli de aur pentru campanii de email marketing de succes!

de Adela Simonescu 04 Iul. 2014 3177
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Una dintre cele mai importante surse de abonati pentru site-urile noastre si de clienti activi este emailing-ul. Campaniile de email marketing au fost, sunt si vor ramane principalele atuu-uri pentru orice fel de firma cu prezenta online.

Iata si cele 5 reguli de aur pentru a pune la punct campanii de email marketing de succes:

1. Planul este esential. Totul trebuie pus la punct conform unei planificari de exceptie. Stabileste de la bun inceput ce anume vor contine campaniile de email marketing, cand se vor trimite, catre cine si ce doresti sa obtii de pe urma lor.

2. Continutul este vital. Daca nu trimiti o campanie de email marketing care sa aiba in centrul atentiei continut de calitate, valoros pentru beneficiar, mai bine nu trimiti nimic.

Nu incerca sa devii un canal cu sens unic, in care sa transmiti informatii de ajutor doar pentru tine.

3. Design-ul este incredibil de important. Oamenii judeca enorm dupa coperta, desi nu ar trebui. Sunt newslettere pline de informatii de valoare inestimabila, dar care vor avea intotdeauna putini cititori. Una dintre probleme este designul respingator. Postarile pot fi greu de citit, cu un font de dimensiune prea mica, care oboseste ochiul.

Puneti la punct un design cu ajutorului unui specialist. Doar un web designer poate sa va faca newsletterul sa arate pe atat de atractiv pe cat ii este si continutul.

4. Subject Line-ul este si el vital. Daca nu aveti un subject line perfect, nu veti avea o rata ridicata de deschideri. Fara deschideri, implicit nu veti avea trafic catre site-uri si nici comenzi pentru produse si servicii.

Cu toate acestea, subject line-ul nu trebuie sa fie misleading, sa induca cititorul in eroare. Evitati titlurile bombastice, care va pot aduce email-urile direct in cosul de spam.

5. Consecventa este foarte importanta si ea. Daca trimiteti un email odata la o luna, se prea poate sa va pierdeti clientii, care au nevoie de informare de fiecare data cand aveti reduceri, promotii, lichidari de stoc samd.

La fel, daca aveti de gand sa trimiteti email-uri in fiecare zi, aveti grija sa aveti continut valoros, care sa faca abonatul sa isi deschida email-ul.

Mult succes!

sursa foto: www.freegreatpicture.com



Tags: email marketingsucces in email marketingstrategii de email marketingafaceri de succes

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Jack Trout despre strategie in afaceri de succes!

de Ilinca Dobrescu
25 Iun 2014
In materie de strategie, cucerirea pietelor si ocuparea unui loc in mintea consumatorilor, Jack Trout este, probabil, cel mai bun in domeniu. Va...

Afaceri de succes: 3 greseli de networking pe care trebuie sa le eviti!

de Victor Oancea
27 Feb 2014
Afacerile merg mai bine atunci cand noi, fondatorii lor, avem incredere deplina in ele. Nu stim sa va explicam care este ratiunea, insa functioneaza...

Afaceri de succes: Crema Gerovital a fost declarata superbrand

de Ilinca Dobrescu
17 Feb 2014
Primul produs antiimbatranire din lume, crema Gerovital, a primit titlul de Superbrand 2013, in categoria "Ingrijire personala", cu ocazia evaluarii...

Afaceri de succes: Cum isi incep expertii ziua de lucru?

de Victor Oancea
06 Ian 2014
Unii se trezesc pe ritm de samba si altii fug direct catre piscina pentru cateva ture care sa le puna sangele in miscare. Fiecare detine propria...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]