Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top cele mai bune jocuri lansate in 2014

de Idei de afaceri 16 Dec. 2014 3296
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

2014 a fost un an generos la capitolul jocuri. Au aparut atat continuari ale unor serii, dar si titluri noi si-au gasit locul in colectia de gaming din anul acesta.

Astfel, am putut asista la lansarile catorva jocuri extrem de interesante din toate genurile. Fie ca este vorba despre shooter-e, jocuri de strategie sau RPG-uri, 2014 a reusit sa ne impresioneze cu imensa varietate de jocuri lansate. Cum sfarsitul anului se apropie, am decis sa facem o retrospectiva a celor mai importante titluri din acest an.

1. Forza Horizon 2
Forza Horizon este considerat de majoritatea publicatiilor unul dintre cele mai bune jocuri de curse de anul acesta si a reusit sa ne impresioneze atat prin realismul gameplay, cat si grafica. Cu un numar considerabil de masini si destinatii in care va puteti intrece Forza Horizon 2014 este un joc de curse in adevaratul sens al cuvantului.

2. Call of Duty: Advanced Warfare
Am putea la fel de bine sa-i zicem Call of Duty: Kevin Spacey. Probabil ar fi mai aproape de realitate si ar evidentia mai bine rolul imens pe care actorul american l-a avut in promovarea jocului acesta si in campania de single-player. Call of Duty este cu siguranta una dintre cele mai iubite colectii de jocuri lansate vreodata, insa a avut parte de urcusuri si coborasuri.

3. Dark Souls II nu avea cum sa lipseasca din topul jocurilor cele mai bune din anul 2014. Dark Souls II este al treilea joc din seria sa si s-a bucurat de review-uri pozitive din partea a numeroase publicatii. Daca sunteti un fan al jocurilor RPG, atunci nu aveti de ce sa nu incercati Dark Souls II.

4. Wolfenstein: The New Order
Dezvoltat de cei de la MachineGames si publicat de Bethesda, Wolfenstein: The New Order a fost unul dintre cele mai asteptate jocuri ale anului 2014. Principalul motiv pentru acest lucru a fost faptul ca seria in seria Wolfenstein nu mai fusese lansat un joc din anul 2009.

5. Alien: Isolation
Jocul Aline: Isolation a fost unul dintre cele mai bune jocuri din genul horror care au fost lansate anul acesta. Acesta benefciaza de un gameplay extrem de interesant cu o coloana sonora care te va tine conectat la joc, toate acestea fiind completate de grafica de exceptie a jocului.

Continuarea topului pe: www.e-stireazilei.ro



Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: jocurijocuri 2014jocuri videoforza horizongaming

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]