Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vanzari repetate in tehnici utile pentru afaceri profitabile

de Maria Nicutar 07 Oct. 2011 3159
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Profitabilitatea din spatele afacerilor vine cu greu, in mod sinuos, se lasa mult timp asteptata in unele cazuri. Profitabilitatea afacerilor insumeaza o serie de aspecte si coordonate decisive pentru afaceri si se mai reduce in mare parte si la nivelul vanzarilor repetate. Vanzarile repetate sunt indiciul ca afacerile merg din inertie pe o anumita perioada de timp.

Cu alte cuvinte, in acest interval de timp, consumatorii cumpara din diverse motive si promoveaza afacerile catre profituri mai mari, catre profituri stabile.

Iata si tehnici utile in promovarea repetitiei in vanzari pentru cele mai profitabile afaceri:

1.    Afacerile profitabile sunt cele care reusesc intr-o mare masura sa nu isi atraga audienta specifica pe baza preturilor. Clientii care isi duc deciziile de achizitionare strict pe baza preturilor sunt cei care nu sunt simplu de fidelizat.

Doar intalnirea cu un produs de o calitate suprema, memorabila chiar, poate determina clientul care apartine acestui profil sa renunte la fluctuatiile de pret si la reducerile care apar pe fond pentru a ramane alaturi de brandul nou descoperit si mai nou, indragit.

In acest sens, afacerile profitabile trebuie sa vina cu avantaje unice in fata competitiei, altele decat cele legate de pret. Clientii trebuie sa fie persoane care sa detina anumite asteptari si cerinte legate de pret, de calitate samd, si sa isi gaseasca solutiile potrivite in portofoliul de produse si servicii furnizate de afacerile cele mai profitabile.

2.     Afacerile profitabile sunt cele care mentin comunicare adecvata si regulata cu clientii lor. Un client de care nu auzi timp indelungat si care nu este in stransa legatura cu un reprezentant al afacerii, cu mesaje eficiente de promovare si fidelizare nu va fi un client care sa sustina nivelul ascendent al vanzarilor repetate.

3.    Afacerile profitabile sunt si cele care isi maresc nivelul vanzarilor repetate prin oferirea de beneficii marite, de gratuitati, de promotii, de oferte speciale samd celor care revin sa isi duca deciziile de achizitionare alaturi de brandul pe care ele il reprezinta.

4.    Nu in ultimul rand, afacerile profitabile sunt si cele care reusesc sa vina cu sisteme inteligente care sa promoveze vanzarile repetate. Clientii care constientizeaza dezavantajele renuntarii la un brand anumit sunt cei care se vor atasa in mod pregnant de acesta, de produsele si serviciile oferite, de valorile si principiile pe care acesta le sprijina si le promoveaza.




Tags: afaceriafaceri profitabilevanzari repetate

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Strategii de marketing: Care este rolul lor si cum te ajuta sa-ti cresti afacerile

de Bianca Tila
15 Feb 2024
"Arta si stiinta de a vinde" a devenit o definitie simpla pentru marketing, atunci cand Philip Kotler a incercat sa explice acest proces. Marketingul...

Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 6,8%

de Bianca Tila
13 Apr 2023
In primele doua luni ale anului curent, cifra de afaceri din industrie a crescut, comparativ cu perioada asemanatoare a anului trecut, in termeni...

Afaceri de sezon. Decoratiuni pentru Craciun

de Idei de afaceri
04 Dec 2023
Iti doresti sa creezi pentru familia si copiii tai o atmosfera de neuitat cu ocazia sarbatorilor de iarna? Esti talentat si creativ si vrei sa faci...

Stand mobil de sucuri naturale. Afaceri sanatoase

de Idei de afaceri
02 Nov 2022
Pe aleile parcurilor bucurestene (Cismigiu, Carol, tineretului etc.) intreprinzatori ingeniosi desfasoara o afacere extrem de simpla si de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]