Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei sa devii un monstru al productivitatii? Iata ce sfaturi iti dau expertii!

de Matei Antonescu 03 Dec. 2013 2417
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca ai vrea sa devii un super-monstru al productivitatii, cu siguranta ar trebui sa mergi la sursa si sa iti iei sfaturile si strategiile direct de la cei care au dat deja lovitura si care ne pot demonstra ca orice este posibil.

Stephen King recomanda 1000 de cuvinte scrise in fiecare zi, chit ca este zi libera, Craciun sau o zi oarecare. Scrie in fiecare zi si acolo iti vei gasi productivitatea, intr-o regula de la care sa nu te abati niciodata.

O alta regula de care tinem cont pentru niveluri de productivitate iesite din comun este cea care ii apartine lui Richard Branson. Acesta ne spune, fara sa stea pe ganduri, ca strategia sa principala pentru a ramane productiv este sa faca multa miscare, mult exercitiu.

Daca ar fi langa noi, Richard Branson ne-ar spune: "Work out!."

Un alt leader de importanta inestimabila, Gary McCullough, capitan in Armata Statelor Unite ale Americii, ofera un sfat de exceptie catre toti cei care doresc sa isi duca productivitatea la un cu totul alt nivel. Gary E. McCullough ne spune sa oferim subalternilor nostri jumatate din timpul pe care il cer pentru indeplinirea sarcinilor si obiectivelor pe care le detin pe lista.

Daca un subaltern iti cere 3 zile pentru o anumita sarcina, sansele sunt mari ca o zi si jumatate sa fie de ajuns pentru ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor tale. Daca iti fortezi oamenii sa se descurce cu mai putin timp decat au cerut, ii vei determina sa puna mai multa forta si prospetime in munca lor, mai multa putere de concizie si claritate inestimabila.

Iata ca am descoperim mai sus cateva exemple de strategii care ne pot ajuta sa devenim din ce in ce mai productivi, in pofida faptului ca listele noastre de sarcini si responsabilitati se maresc pe zi ce trece!


sursa foto: www.freegreatpicture.com


Tags: productivitatecum sa fii mai productivstrategii pentru productivitate

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]