Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 strategii utile in motivarea angajatilor!

de Ilinca Dobrescu 14 Ian. 2014 2501
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Punem accent deosebit pe acest subiect pentru ca de maniera in care ne motivam angajatii depinde si viteza cu care vom reusi sa trecem pragul de rentabilitate si apoi pe cel de profitabilitate.

In mod clar, este arhicunoscuta regula numarul 1 in afaceri: Daca angajatii lucreaza cu spor pentru un scop clar si sarcinile care le revin sunt congruente cu pasiunile si abilitatile lor, atunci este jackpot fara nicio indoiala.

Iata si cele 3 strategii de top care va vor ajuta sa va motivati angajatii in mod eficient:

1. Fa un pas in fata si straduieste-te sa ii cunosti.
Daca va veti apropia mai mult, vei avea sansa sa afli ce pasiuni ai, cand trec prin momente dificile si au nevoie de o pauza, ce abilitati si competente detin in afara celor din CV, ce hobby-uri si planuri au.

2. Da-le timp sa se acomodeze cu mediul de lucru. De cele mai multe ori, angajatii nu raman in companii pentru ca nu au reusit sa se acomodeze cu mediul de lucru, cu sarcinile si responsabilitatile nou preluate, cu ceilalti colegi sau cu sefii lor, cu ritmul de lucru sau cu volumul de munca. Sunt extrem de multe posibilitati de a va indeparta angajati extrem de buni. Stabiliti daca ati facut tot posibilul pentru ca oamenii sa ramana in firmele voastre.

3. Afla ce probleme au si ofera sprijinul de care au nevoie pentru a le rezolva cat mai eficient! Un angajat are un copil bolnav si are nevoie de o perioada de timp in care sa se ocupe de tratamentul acestuia. Un alt angajat tocmai a suferit o despartire dureroasa de partenera alaturi de care a trait 15 ani. Un alt angajat nu poate sa ofere productivitatea necesara pentru ca nu se poate concentra intr-un birou cu 10 oameni care discuta in continuu.

Nu va mai expunem si mai multe situatii problematice pentru angajati. Acestea sunt exemplele care sa va demonstreze ca toti angajatii au sau pot avea probleme. Din pacate, nu toti vor veni in fata, dornici sa le exprime. Cu toate acestea, daca problemele raman nerezolvate mult timp, ele se vor transforma in surse de alte probleme.

Cautati sa aflati ce se petrece cu angajatii vostri si incercati sa ii ajutati sa treaca peste obstacolul de care s-au lovit. Se poate sa fie nevoie de o suma financiara care sa ii ajute sa se puna inapoi pe picioare, de timp pentru rezolvarea problemelor sau de un simplu sfat!

Mult succes in motivarea angajatilor!
 

sursa foto: www.freegreatpicture.com


Tags: motivarea angajatilormotivare angajatitehnici de motivare a angajatilor

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]