Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 idei de afaceri inspirate din ... vegetarianism!

de Matei Antonescu 05 Feb. 2013 4712
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Vegetarienii reprezinta o noua specie de oameni. Sunt oameni pe care ii respectam pentru decizia luata, ii invidiem cu cea mai mare tarie, incercam sa le urmam exemplul cu toata motivatia. In fapt, vegetarienii sunt din ce in ce mai multi, cu toate ca multi nu au crezut ca vegetarianismul poate deveni, din simplu stil de alimentatie, un stil de viata.

Si iata ca a reusit si astazi ne fascineaza pe toti. Pentru cei care sunt pasionati de vegetarianism, pentru cei care inteleg pe deplin acest concept si care stiu si cum functioneaza teoria motivatiile in cadrul audientelor-tinta, iata 5 idei de afaceri inspirate din acest stil de alimentatie si de viata:

1. Realizam o carte de retete culinare cu specific vegetarian.

2. Realizam un website prin intermediul caruia vom promova tutoriale de preparare a mancarurilor vegetariene

3. Deschidem un forum pentru vegetarieni deja existenti, vegetarieni in devenire si pentru cei care inca nu stiu exact cum se face trecerea de la alimentatia normala la cea care exclude carnea cu toata taria.


4. Organizam un workshop de gatit cu specific vegetarian. Iata o idee de afacere care ne atrage in mod extrem. Cine nu si-ar dori sa participe la un astfel de workshop. Inveti de la cei mai buni cum sa prepari retetele culinare cu specific vegetarian, ce beneficii iti aduce acest stil de alimentatie, cum sa nu cazi prada tentatiilor de a gusta putina carne si nu numai.

5. Firma de catering cu specific vegetarian. Si aceasta idee de afacere se poate dovedi extrem de atragatoare pentru cei care stiu faptul ca firmele de catering sunt din ce in ce mai puternic asaltate de firme, companii, persoane care doresc sa isi organizeze petrecerile, botezurile, gradinite si scoli, cantine si nu numai.

5. Fast-food vegetarian. Da, ne place mancarea tip fast-food si multi nu ar renunta nici in ruptul capului la deliciosii burgeri. Dar cum ar fi daca am avea burgeri vegetarieni. Cu noile metode de preparare, un burger vegetarian poate fi si mai gustos decat unul clasic.

6. Restaurant vegetarian. Si aceasta idee de afacere se poate dovedi extrem de profitabila, mai ales din punctul de vedere al competitie din domeniu. Cu toate acestea, nu neglijam faptul ca la mijloc sunt cifre destul de piperate. Un capital financiar de minim 90.000 de euro este necesar pentru un start-up.


sursa foto; www.sxc.hu



Tags: afaceri vegetarieniafaceriafacereforum vegetarieni

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Strategii de marketing: Care este rolul lor si cum te ajuta sa-ti cresti afacerile

de Bianca Tila
15 Feb 2024
"Arta si stiinta de a vinde" a devenit o definitie simpla pentru marketing, atunci cand Philip Kotler a incercat sa explice acest proces. Marketingul...

Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 6,8%

de Bianca Tila
13 Apr 2023
In primele doua luni ale anului curent, cifra de afaceri din industrie a crescut, comparativ cu perioada asemanatoare a anului trecut, in termeni...

Afaceri de sezon. Decoratiuni pentru Craciun

de Idei de afaceri
04 Dec 2023
Iti doresti sa creezi pentru familia si copiii tai o atmosfera de neuitat cu ocazia sarbatorilor de iarna? Esti talentat si creativ si vrei sa faci...

Stand mobil de sucuri naturale. Afaceri sanatoase

de Idei de afaceri
02 Nov 2022
Pe aleile parcurilor bucurestene (Cismigiu, Carol, tineretului etc.) intreprinzatori ingeniosi desfasoara o afacere extrem de simpla si de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]