Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

8 metode ieftine de promovare pentru afacerea dvs

de Adela Simonescu 30 Iun. 2011 7108
5 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ideile de afaceri au nevoie de creativitate si flexibilitate pentru a se transforma in profituri reale si constante. Orice afacere are nevoie de avantaje in fata competitorilor si de aceea, afacerile din ziua de astazi se concentreaza pe metodele ieftine prin care isi pot spori gradul de vizibilitate in randul clientilor vizati, prin care isi pot consolida reputatia si imaginea de ansamblu.

Iata cateva metode ieftine prin care puteti sa aduceti un plus de castiguri in afacerea dvs:
1.    Reclame pe pixuri. Pixurile sunt obiecte utile si va vor face publicitate de fiecare data cand clientii dvs le vor folosi.

2.    Reclame pe automobile. Aproape orice afacere, oricat de mica ar fi, detine macar un automobil. De fiecare data cand faceti o livrare sau achizitionati marfa va veti promova ofertele catre mase mari de posibili clienti. Este recomandat sa apelati la un profesionist din domeniul graficii pentru a obtine un design atragator si original.

3.    Reclame pe bratari. O noua obsesie a aparut acum cativa ani. Este vorba de bratarile din silicon sau cauciuc pe care le cunoastem datorita campaniilor de constientizare a riscurilor de cancer si a altor afectiuni in randul copiilor. Sunt instrumente care va ajuta sa va faceti afacerea vizibila in mod considerabil si in schimbul unor costuri mici.

4.    Reclame pe agende. Agendele sunt probabil cele mai utile obiecte pentru multi dintre noi. Reclamele afisate pe acestea ajung sa imprastie zvonul despre o afacere mai rapid decat flyerele pe strada. Este bine sa negociati un pret avantajos cu o tipografie si sa scoateti cateva exemplare pe care sa le inmanati celor mai buni clienti. Acestia sunt cei care va pot duce afacerea la un alt nivel prin metode gratuite de marketing „din-gura-in-gura”.

5.    Reclame pe genti de voiaj, genti de laptop, rucsacuri. Iata cateva obiecte foarte folositoare si care sunt subiect perfect pentru afisarea mesajelor de promovare. Calitatea acestora este importanta, asa ca va trebui sa prospectati cateva oferte ale firmelor producatoare de genti si sa alegeti cea mai buna optiune in functie de grafica mesajului.

6.    Reclame pe cani, pahare si termosuri. Acestea constituie un alt set de unelte numai bune de umplut cu reclame atractive.

7.    Reclame pe magneti de frigider. Sunt obiecte utile atat pentru dvs cat si pentru clienti.

8.    Reclame pe articole vestimentare:tricouri, sepci. Sunt foarte cunoscute ca obiecte
pe care se afiseaza in mod normal reclame. Nu implica cheltuieli colosale si se dovedesc foarte eficiente.




Tags: promovare afacereidei de afacerireclame pe automobilemetode ieftine promovare

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

Noua generatie. Noile idei de afaceri

de Idei de afaceri
25 Oct 2022
Afacerea cu baloane poate ajunge la nivelul urmator. Aceasta idee de afacere este una distractiva si creativa pentru tineri, mai ales daca in...

Idei de afaceri geniale - Freeosk, vending machine-ul care iti ofera mostre gratuite in schimbul informatiilor dorite

de Maria Nicutar
02 Oct 2013
Vrei o mostra gratuita? Se poate daca ai card de loialitate si daca imi poti oferi cateva informatii pe care retailerii cu care am contract le...

6 idei de afaceri inspirate din ... vegetarianism!

de Matei Antonescu
05 Feb 2013
Vegetarienii reprezinta o noua specie de oameni. Sunt oameni pe care ii respectam pentru decizia luata, ii invidiem cu cea mai mare tarie, incercam...

Promovare de top pentru afacerea ta? Citeste Revista Idei de Afaceri!

de Adela Simonescu
19 Nov 2012
Nu vei afla doar cele mai noi idei de afaceri pentru un viitor stralucit, ci vei fi la curent si cu cele mai tari tendinte in marketing daca esti...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]