Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri cu vin de calitate: Jidvei vrea inca un an de succes

de Adela Simonescu 12 Feb. 2014 3888
2.5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Anul 2013 a reprezentat unul record pentru productia de vin, cu mai mult de cinci milioane de hectolitri adunate in cramele din Romania.

Unul dintre reprezentantii Jidvei, cel mai mare producator de vinuri din zona Transilvaniei, a povestit despre rezultatele exceptionale inregistrate anul trecut, in cadrul unui interviu in emisiunea Romania Agricola.

“Anul 2013 a fost ca si anul 2013, un an de mari succese pentru vinurile Jidvei. Suntem de altfel multumiti, si de ce sa nu recunoastem mandri de ce am realizat. La marile competitii mondiale, precum ar fi Mundus Vini, in Germania, am obtinut aur, argint. Apoi la marea competitie de la Hong Kong, de asemenea am mers cu sase vinuri, sase medalii, trei de aur, trei de argint. De asemenea la concursul din Japonia de la Tokio, ca de altfel in toata Europa”, a declarat Ioan Buia, directorul si oenologul sef al complexului de vinificatie, in cadrul interviului pentru Romania Agricola.

Cu toate ca vinul de Jidvei era asociat cu vinul alb de calitate exceptionala, specialistii oenologi demonstreaza ca pot produse si vinuri roze care sa intreaca asteptarile oricarui cunoscator de vinuri de calitate incontestabila.

“Vinurile roze au fost anul trecut participante la Concursul National Bucuresti 2013, un concurs de o mare exigenta si o mare finete, unde cele doua vinuri roze, Nec si respectiv, Mysterium au fost apreciate cu medalie de argint. Aceasta ne face sa credem ca intre-adevar am intrat in competitie si ne aflam pe un loc bun. De asemenea la Roze du Monde am obtinut doua medalii de argint”, a subliniat Ioan Buia.

De asemenea, marca Jidvei a castigat teren si pe segmentul spumantelor. Aici au castigat mai multe medalii internationale. Dintre acestea, amintim de Romantin Extrabrut si Romantine Roze, premiate la Tokio, la Mundus Vini, la Viena si nu numai.

"Vrem calitate, cu calitatea mergem in fata, indiferent ce s-ar intampla, dai ai calitate, stai in fata." a declarat unul dintre inginerii tehnici Jidvei, explicand si secretul unui brand de succes inestimabil.

sursa foto: www.jidvei.ro



Tags: afaceri de succesjidveiafaceri de succes jidvei

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 2.5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Jack Trout despre strategie in afaceri de succes!

de Ilinca Dobrescu
25 Iun 2014
In materie de strategie, cucerirea pietelor si ocuparea unui loc in mintea consumatorilor, Jack Trout este, probabil, cel mai bun in domeniu. Va...

Afaceri de succes: 3 greseli de networking pe care trebuie sa le eviti!

de Victor Oancea
27 Feb 2014
Afacerile merg mai bine atunci cand noi, fondatorii lor, avem incredere deplina in ele. Nu stim sa va explicam care este ratiunea, insa functioneaza...

Afaceri de succes: Crema Gerovital a fost declarata superbrand

de Ilinca Dobrescu
17 Feb 2014
Primul produs antiimbatranire din lume, crema Gerovital, a primit titlul de Superbrand 2013, in categoria "Ingrijire personala", cu ocazia evaluarii...

Afaceri de succes: Cum isi incep expertii ziua de lucru?

de Victor Oancea
06 Ian 2014
Unii se trezesc pe ritm de samba si altii fug direct catre piscina pentru cateva ture care sa le puna sangele in miscare. Fiecare detine propria...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]