Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Angajatii cu adevarat valorosi? Iata-i!

de Adela Simonescu 14 Iul. 2013 3183
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Angajatii nostri nu sunt toti valorosi. Nici nu am avea cum sa avem parte de o asemenea minunatie, ar spune multi. Din pacate, multi angajatori cred asa ceva, ca nu toti sunt buni si, mai mult de atat, ca majoritatea sunt nevalorosi sau prea putin valorosi.

Si adevarul este ca exista companii in care angajatii tind cu adevarat sa isi creasca valoarea. Poate ca "de vina" este leaderul lor, care stie cum sa ii faca sa isi doreasca mai mult. Poate ca meritul este de fapt al managerilor de departamente, care ii ajuta si continua sa investeasca in ei, care continua sa le scoata in evidenta abilitatile si punctele forte pana in punctul in care ei le vor vedea si vor fi constienti de valoarea lor.

Pana la urma, daca tu continui sa tii sub papuc un angajat, sa il faci sa creada ca nu merita prea mult, apar doua rezultate: te va crede si valoarea lui va scadea din ce in ce mai mult, va crede ca nu il meriti si va pleca in alta companie.

Cat despre angajatii valorosi, acestia sunt cei care muncesc mai mult decat se asteapta de la ei. Si nu o fac pentru ca la finalul lunii stiu ca ii asteapta un ditamai salariul. O fac pentru ca noaptea, cand pun capul pe perna, vor sa doarma bine! Vor sa se odihneasca atunci cand chiar au obosit si pauza de la ora 13:00 sa fie luata cu "Aveam nevoie de o pauza!".

Si cunoastem cu totii angajati care iau pauza dupa pauza si munca tot un soi de pauza este! Cred ca totul va trece neobservat, ca timpul trece, salariul vine si tot asa. Ce nu stiu ei este ca valoarea lor scade cu fiecare ora in care nu produc rezultate de care ei sa fie mandri!

Sa aveti curaj sa va gasiti valoarea si determinare sa o cresteti!


sursa foto: www.sxc.hu


Tags: angajati valorosiangajati importantivaloare angajati

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]